Genel
Giriş Tarihi : 26-06-2023 06:22   Güncelleme : 26-06-2023 06:22

Dünyanın Tanıdığı Yıldız Oyuncu Kürşat Şahin

Birçok dizi de sahne alan başarılı oyuncu yakın zamanda yabancı dizi filmlerde de boy gösterecek.

Dünyanın Tanıdığı Yıldız Oyuncu Kürşat Şahin

Kürşat Şahin, Türkiye’nin en büyük kickboks organizatörlerinden birisi olup yıllardır bu alanda yerli ve yabancı genç sporculara ilham olmuştur. Kürşat Şahin bunun yanı sıra aynı zamanda televizyon ve internet dizi filmlerinde oyunculuk da yapmaktadır. Türkiye’de birçok dizide oynayan Kürşat Şahin özellikle son zamanlarda Hollywood başta olmak üzere farklı ülkelerdeki film prodüksiyonlarında da teklif almıştır.

Türkiye’nin en başarılı sporcularının birbiriyle kapıştığı ve ekranlara taşınan Loca Fight organizatörü Kürşat Şahin kickboks, boks ve muay thai sporunun yanı sıra aynı zamanda dizi ve filmlerinde oyunculuk yapmaktadır. Birçok dizi de sahne alan başarılı oyuncu yakın zamanda yabancı dizi filmlerde de boy gösterecek.

Kürşat Şahin Oynadığı Diziler

Kürşat Şahin televizyon ve internet dizilerinde çokça rol almış olup oyunculuk alanında da spor alanında olduğu bir gelişim içerisindedir. En son 2018 yılında TRT’de yayınlanan ve seyirciyi ekranlara kilitleyen Mehmetçik dizisinde rol alan oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde İzzet’in adamı rolüyle ile tanınmıştır.

Bunun yanı sıra Kürşat Şahin’in diğer oynadığı diziler şöyle; 2010 yılında Uçan Melekler, Şefkat Tepe, 2007 ile 2010 yılları arasında Samet rolüyle oynadığı Arka Sokaklar, 2006 yılında Annenin Oyunu dizisinde tetikçi olarak 2005 yılında yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisinde, 2003-2005 tarihleri arasında Alacakaranlık dizisinde Emir adıyla, 2005 yılında Gönül Yarası dizisinde banka memuru olarak, 2004 yılında meşhur dizilerinden ikisi olan Cennet Mahallesi ve Şubat Soğuğunda rol almıştır.

Kürşat Şahin-1

Kürşat Şahin ve İbrahim Murat Gündüz Dostluğu

Başarılı oyuncu ve organizatör Kürşat Şahin Elbistanlı olup Adanalı arkadaşı İbrahim Murat Gündüz ile sürekli iletişim halindedir. İkisinin de iş adamı olması aynı zamanda spora destek olmaları bunu gösterir niteliktedir. Aynı zamanda başarılı iki ismin sanat dünyasında da birçok tanıdığı bulunmaktadır. Bunlardan birisi olan Birand Tunca’da aynı Kürşat Şahin gibi başarılı film ve dizi kariyerine sahiptir.

Kürşat Şahin-2

Sanat ve spor dünyasında gösterdiği başarılı çizgiyi günümüzde de devam ettiren Kürşat Şahin ve Birand Tunca yakın zamanda ekranlara dönmesi bekleniyor.

https://www.timeturk.com/spor/ibrahim-murat-gunduz-den-loca-fight-club-organizasyonun-sahibi-kursat-sahin-e-tesekkur/haber-1767477

adminadmin