Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-04-2017 15:42   Güncelleme : 22-04-2017 15:44

Emine Ahmet Yeni Kız İHL'de Anlamlı Yarışma ve Konser

Her yıl geleneksel olarak yapılan Samsun Emine Ahmet Yeni Ezber Hadis Yarışması'nda finale kalan öğrencilere çeşitli ödüllerin verildiği program Gurup Yürüyüş Konseri ile sona erdi.

Emine Ahmet Yeni Kız İHL'de Anlamlı Yarışma ve Konser

Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Konferans Salonunda yapılan programa,  Samsun İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Demircioğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Seyhan, Memur Sen Başkanı Necdet Güneysu, okul müdürleri, öğrenci ve velileri katıldı.

"HZ. PEYGAMBERİN SÖZLERİ İNSANLIĞA ÖRNEK"

Ney taksimi ile başlayan programda konuşan Okul Müdürü Ayşegül Şahin, Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri ezber hadis yarışmasında peygamber efendimiz örnek Hz Muhammed'in şahsiyeti ve kişiliği ile ( S.A.V) sözlerinin bilinmesi ve öğrencilerin yaşamlarına örnek olması için bu tür teşvik ödüllü yarışma programı organize ettiklerini söyledi.

BİRİNCİYE UMRE VE ÇEYREK ALTIN ÖDÜLÜ VERİLDİ

Geleneksel olarak düzenlenen ezber hadis yarışmasında 50 öğrenciden 5'i finale kaldı. Finale kalan 5 öğrenciden birinci olan Fatma Şahin'e Umre ödülü ve çeyrek altın, geriye kalan dört öğrenciye de çeyrek altın verildi.

GRUP YÜRÜYÜŞ KONSERİ MES ETTİ

Ödül töreninin ardından sahneye çılan Grup Yürüyüş muhteşem bir konser verdi. Birbirinden güzel eserleri ile vatandaşların da eşlik ettiği ilahilerle süren  konser  büyük bir keyifle izlendi.

 

adminadmin