Eğitim
Giriş Tarihi : 10-06-2021 13:24   Güncelleme : 10-06-2021 13:24

Emine Ahmet Yeni Öğrencileri YKS Kampında!

Emine ahmet yeni kız Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS'ye girecek 12. Sınıf öğrencilerine yoğunlaştırılmış Üniversiteye hazırlık programı hazırladı. 24-28 Mayıs tarihleri arasında okula yapılan kamp süreci ardından 4-11 haziran tarihleri arasında 19 mayıs gençlik kampında 8 günlük yatılı kamp başladı.

Emine Ahmet Yeni Öğrencileri YKS Kampında!

8 gün boyunca öğrencilere eksikliklerini tamamlama deneme korkularını yenme sınav öncesi stresle baş etmeyi öğrenmelerini sağlama  noktasında oldukça faydalı olan kamp eksikliklerin tamamlanması açısından büyük bir fırsat oldu. Her gün 08.00-12.00 arasında deneme sınavı yapılırken; öğleden sonra branş denemeleri ile birebir soru çözümü, konu anlatımlarına devam edildi. Akşam etütlerde ise branş yine denemeleri yapılarak YKS'ye hazırlığın tüm hızıyla devam etmektedir.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim AKMEŞE, İl Milli Eğitim eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Erdal AKSOY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Uğur MENEKŞE kamp merkezinde öğrencilerimize moral ziyaretinde bulundular. Öğrencilerle hasbihalde bulunan sayın Akmeşe ve Aksoy onlara tavsiyelerde de bulundu. Kendilerine bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmadıkları için, emek veren katkı sağlayan değerli öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Öte yandan bizlere 19 Mayıs gençlik kampını tahsis eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İsmail Hakkı KASAPOĞLU başta olmak üzere ekipteki arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

YKS kampı deneme sınavları, bire bir soru çözümü, branş denemeleri ve motivasyonlarını arttıracak etkinliklerle devam etmektedir.

Recep YAZGANRecep YAZGAN