Güncel
Giriş Tarihi : 20-06-2022 17:10   Güncelleme : 20-06-2022 17:21

En Şık Plastik Düğün Sandalyesi

En Şık Plastik Düğün Sandalyesi

Düğün organizasyonlarının olmazsa olmaz detayı olan sandalyeler, yalnızca misafirleri ağırlamak amaçlı değil, aynı zamanda mekanın dekorasyonunu tamamlamak ve zengin bir görüntü oluşturmak amaçlı da kullanılmaktadır. Göze hitap ederek mekanın aurasını yükseltmek adına süslemelerle daha şık ve estetik hale getirilen sandalyeler, son dönemde ortaya çıkan dekoratif plastik düğün sandalyesi ürün grupları ile bu girişimlere de son vermiştir.

Estetik ve otantik görünümü, zarif ve portatif yapısı itibariyle her beklentileri karşılayacak, %100 polipropilen malzemesinden üretilen, mukavemetli yapıları ile de organizasyonların vazgeçilmezi olacak bu sandalyeler, uygun fiyatları ile de tartışmasız bir numaradır. 

Modern sırt tasarımı, geniş oturma alanı ve avangard ayakları ile oldukça dekoratif ve zengin görünen plastik düğün sandalyesi farklı renk seçenekleri ile de dekoratiftir. Düğün salonlarının havasını değiştirecek, mekanı daha gösterişli ve dekoratif bir görünüme kavuşturacak bu sandalyeler, alanın modern ve çağdaş bir atmosfere kavuşmasına zemin hazırlayacaktır.

Gold, siyah ve beyaz renklerin sandalyeye kattığı zarafet, otantik tasarımla bir araya gelince düğün ve davet salonlarının dekorasyonunu tamamlamaya aday olmaktadır. Sert plastik muhteviyatı ile dayanıklı ve uzun ömürlü olan sandalyeler, her türlü darbe ve çatlamalara karşı da dayanıklıdır..

Mukavemetli polimer yapısı sıcak ve soğuktan etkilenmediği gibi sudan etkilenmeyen yapısıyla da dört mevsim kullanıma uygundur. Bu sebeple sadece iç mekan dekorasyonunda değil, açık alan organizasyonlarında da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kolay taşınabilir ve hafif olması itibariyle rahat nakliye ve organizasyon kolaylığı sağladığı gibi, istiflenebilen yapıları ile de yer ve alandan tasarruf sağlamaktadır.

Kare, oval yada yuvarlak, her çeşit masa tipine uyum sağlayabilen plastik sandalyeler, mekan süslenmesine uygun tasarımları ile de organizasyonun bütünlüğünün tamamlamaya yardımcı olmaktadır. Düşük sürtünme katsayısı ile maksimum direnç gösterdiği darbelere karşı uzun yıllar aynı kalite ve sağlamlıkta kullanılabilen sandalyeler, uygun fiyatları da ekstra tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple düğün salonlarının yüksek adetli sandalye ihtiyaçlarını daha düşük maliyetle, uygun fiyata karşılanmış olmaktadır. Adet olarak satışa sunulması da ayriyeten tercih sebebi olup,  hem organizasyon hem de bireysel ihtiyaçlar için en doğru seçim olmaktadır. 

 

Plastik Düğün Sandalyesi Modelleri

Plastiğin rahat şekil verebilme özelliğinin sandalyeye uyarlanmış en modern ve dekoratif haline şahit olduğumuz plastik düğün sandalyelerin de, farklı seçenek grupları, farklı beğenilere hitap etmektedir. Yaslanma bölümündeki farklı tasarım ve işlemeler sandalyeleri sıradan görünümden çıkarıp, daha çağdaş ve modern sandalye grupları ile tanıştırma olanağı sağlamıştır. Renk seçenekleri her mekanın dekorasyonuna uyum sağlayacak özelliklere sahip olup, farklı tasarımları da organizasyonun görselliğine zenginlik katmaktadır.Tiffany, napolyon, ferman, semerkant ve girit modelleri ile her beğeniye ve beklentiye hitap edecek bu ürün grupları ile artık düğün salonları balo salonlarını aratmayacak görselliğe kavuşacaktır.

 

Plastik Düğün Sandalyesi Fiyatları

Estetik tasarımları ve uzun ömürlü yapılarıyla yeni nesil organizasyonların bir numaralı tercihleri olan plastik sandalyeler, muadillerine kıyasla uygun fiyatlı olmaları bakımından en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. 

Hafif ve portatif olması organize edilmesini kolaylaştırdığı gibi, rahat nakliye olmasına da imkan tanımaktadır. Adet olarak satın alınabilmesi ihtiyaçlar doğrultusunda tedarik avantajı sağladığı gibi, düğün salonlarının kapasitesi kadar sandalye talep edilebilmesi açısından da beğeni toplamaktadır. Model, renk ve adet sayısına göre değişen düğün sandalyesi fiyatları, mukavemetli yapıları ile işletmelere maliyetlerini kısa sürede telafi etme fırsatı sağlayacaktır.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN