Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-03-2017 12:15   Güncelleme : 03-03-2017 12:15

Erbakan hoca samsun’da anılacak!

54. Hükümetin Başbakanı, Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 6. seneyi devriyesinde Samsun’da anılacak.

Erbakan hoca samsun’da anılacak!

Samsun Haber - Her yıl Şubat ayı içerisinde yurt genelinde düzenlenen programlarla anılan ve anlaşılmaya çalışılan merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan, bu yılda çeşitli etkinliklerle anılıyor.

KAMALAK SAMSUN’A GELİYOR!

Vefatının 6. Seneyi devriyesinde 54. Hükümetin Başbakanı, Saadet Partisi Eski Genel Başkanı ve Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocayı anmak ve anlamak maksadıyla Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen konferansa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kamalak katılacak.

05 Mart 2017 Pazar günü saat 19.00’da Anakent Sosyal Tesislerinde ‘’Savaş Değil Barış, Çatışma Değil Diyalog’’ sloganıyla gerçekleştirilecek konferans’da Kamalak, Erbakan hocanın siyasi mücadelesini anlatacak. Konferans’da Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından animasyon teknikleriyle hazırlanan ‘’Erbakan; İnanç’’ sinevizyonu da izlenecek. 

adminadmin