Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-10-2017 09:16   Güncelleme : 21-10-2017 09:16

Erdoğan Tok, Stk’lar Kentin Ortak Aklıdır

Şehrin yönetiminde, sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rolünün olduğuna dikkat çeken Tok, ortak akıl ve istişarenin yerel yönetimler için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Erdoğan Tok, Stk’lar Kentin Ortak Aklıdır

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’da faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Örgüt Temsilciliklerini ziyaret etti.

TOK’TAN ORTAK AKIL ZİYARETLERİ…

MEMUR SEN, SAMİMDER ve Tabip Odası’na ziyaretler gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ziyaretlerinde kendi kollarında faaliyet yapan Sivil Toplum Örgütlerinin meslek odalarının önemine vurgu yaptı. MEMUR SEN Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu, SAMİMDER Başkanı İrfan Yetik, Samsun Tabip Odası Başkanı Murat Erkanla görüşen Başkan Tok,  Kamu yararı gözeten dernek ve meslek örgütlerinin kentin ortak aklı olduğunu söyledi.

ORTAK AKIL, FAYDALI İCRAAT…

Toplumu  ilgilendiren konularda yapılacak tüm  çalışmalarda STK'ların görüşünü ve fikrini alınması gerekliliğine önem veren belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Tok, “ Belediye olarak,  katılımcı ve ortak akıl anlayışıyla yöneticilik yapıyoruz. Her ferdin, her kurumun ve her sivil toplum örgütünün ve meslek kuruluşlarının fikrine değer ve önem veriyoruz.  İstişareye önem veren bir kültüre sahip belediye başkanı olarak kamu kurum ve kuruluşları, meslek örgütleri, sendikalar odalar, toplum yararı gözeten tüm kuruluşlarla hep istişare içerisinde olduk, olmaya da devam ediyoruz. Toplumun tüm katmanları ile diyalog halinde olduk. Hiç bir zaman ayrımcılık yapmadık. Eşitlik ilkesiyle adil bir yönetim anlayışı ortaya koyduk" diye konuştu.

Sivil Toplum Örgütleri ve meslek odaları ziyaretinde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  ziyaretin anısına İlkadım’ı simgeleyen bazı hediyeler takdim etti.

adminadmin