Türkiye
Giriş Tarihi : 01-01-2021 09:32   Güncelleme : 03-01-2021 04:30

Eskişehir’de Yaşanan Taksimetre Kavgası Sonrasında Taksi Maddi Hasar Gördü!

İki taraf da birbirinden şikayetçi olduğu için polis konu ile alakalı inceleme başlattı.

Eskişehir’de Yaşanan Taksimetre Kavgası Sonrasında Taksi Maddi Hasar Gördü!

Taksimetre ücreti konusunda Eskişehir’de tartışma içerisine giren sürücü ve müşterinin tartışmasının ilerlemesi sonrasında araç hasar gördü. Öte yandan her iki taraf da birbirinden şikayetçi olduğu için polis konu ile alakalı inceleme başlattı.

Eskişehir haberleri kapsamında değerlendirilebilecek yeni bir haber, taksimetre konusunda tartışma içerisinde olan sürücü ve müşteri ile ilgili. Şirintepe mahallesinde gerçekleşen olayda taksi sürücüsü D. A. ve şahsın aracına binen E.C. taksimetre konusunda anlaşmazlık yaşadılar. Başlayan tartışma sonrasında E. C. isimli müşteri, taksimetreye ve aracın ön camına vurmak sureti ile araca maddi bir hasar verdi. Bu olay sonrasında araç sürücüsü D. A. müşterinin aracına hasar verdiğini belirterek polise şikayette bulundu.

Olayda müşteri E. C. taksimetre ücretinin fazla yazdığını ve bir tartışma yaşandığını, şoförün kendisine küfür ettiğini belirtti. Bunun yanı sıra taksimetreye bakmak amacı ile dikiz aynasını kendine çevireceği sırada şoförün de elini atması sonucu camın hasar gördüğünü ve taksimetrenin kırıldığını sözlerine ekledi. Camı kasti bir şekilde kırmadığını belirten müşteri, şoförden şikayetçi oldu. Öte yandan şoför de müşteriden şikayetçi olduğu için polis olaya yönelik bir inceleme başlattı.

Eskişehir haber servisinin aktardığı olay, maddi hasarların oluşması ve iki tarafın birbirinden şikayetçi olması ile sonuçlandı.

adminadmin