Güncel
Giriş Tarihi : 11-10-2021 18:53   Güncelleme : 11-10-2021 18:53

Fatih Erbakan Samsun’da Ekrem İmamoğlu’na yüklendi

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Samsun’da muhalefet partilerine sert sözlerle yüklenerek, "Başını CHP'nin çektiği bir muhalefet nasıl olursa muhalefetin durumu da öyle işte maalesef” dedi.

Fatih Erbakan Samsun’da Ekrem İmamoğlu’na yüklendi

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun’da Canik Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Samsun Sandık Başmüşahitleri Toplantısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada muhalefeti sert cümlelerle eleştiren Fatih Erbakan şöyle konuştu,

"Başını CHP'nin çektiği bir muhalefet nasıl olursa muhalefetin durumu da öyle işte maalesef. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne geldiler. İlk işleri daha mazbatayı alır almaz. Avrupa'daki kredi kuruluşlarına koşup oradan borç bulmak oldu.

Gittiler orada kredi imkanı buldular, geldiler İstanbul Belediye Meclisi'nde milyarlarca liralık borç almak istediler. Muhalif belediye meclis üyeleri müsaade etmedi. 600 küsur trilyonluk bir kısmına müsaade edildi mecliste. Daha koltuğa oturur oturmaz ilk işleri borçlanmak oldu.

Arkasından ekmeğe zam, ulaşıma zam, suya zam. Geçtiğimiz günler İBB Meclisinde suya CHP'li belediye yüzde 39 oranında zam yapmak istedi. Belediye meclisindeki AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri karşı çıkınca su zammı yüzde 15.6 olarak kabul edildi. Hani bu iktidarı eleştiriyordunuz. Borç, faiz, zam, vergi, millete yük yüklemek diye eleştiriyordunuz. Alın size fırsat İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni aldınız. Sizin uygulamanız da geçmiş 70 seneden yaptığınız uygulamanın devamı."

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN