Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2020 16:49   Güncelleme : 09-03-2020 16:49

Feminist Dayatma Aileyi Parçalıyor!

8 Mart’ta sokakları karıştıran feminist grupların dayattığı İstanbul Sözleşmesi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi ve 6284 sayılı sözde Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun istismar edildikçe, insanlığın geleceği aile çatırdıyor.

Feminist Dayatma Aileyi Parçalıyor!

STK’LAR AYAĞA KALKTI

Sözde şiddet karşıtlığı üzerinden hareket edilerek aile yapısı ile kadın-erkek kimlik ve ilişki biçimlerinin altı oyularak, sapkın kimlikler ve ilişki biçimleri doğallaştırılıp, nesil ve ırz ifsat edilmeye çalışılıyor. Türkiye Aile Meclisi Derneği, 31 STK’nın da desteğiyle feminist grupların sözde mağduriyeti ile dayattığı yasaları eleştiren bir basın açıklaması yayınladı.

KADIN DEĞİL MAĞDUR BEYANI OLMALI

İstanbul Sözleşmesi’nin derhal feshedilmesi gerektiğini belirten Türkiye Aile Meclisi Gaziantep Başkanı Cengiz Diril, şunları söyledi: “Sözleşme ile her türlü cinsel sapkınlık normalleştirilmeye ve yasal koruma altına alınmaya çalışılmaktadır. Yine ‘nikâhsız’ ve ‘metres hayatı’ şeklindeki birliktelikler aile kabul edilerek zina meşrulaştırılmaktadır. Sözleşme zemininde hazırlanan 6284 sayılı kanunda ise şikâyet edip mağdur olduğunu ifade edenlerin, iddiaları ile ilgili hiçbir delil veya belge sunma mecburiyeti bulunmamaktadır. Kadın beyanı değil mağdur beyanı esas alınmalı ve mobil yargı ile taraflar 24 saat içinde dinlenilerek karar verilmeli.”

 

TOPLUMSAL CİNSİYET SAPIKLIĞI

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi’ne de tepki gösteren Cengiz Diril, şöyle devam etti: “6284 nolu Yasa ve diğer mevzuat kendi aile medeniyetimize göre yeniden düzenlenmeli. Aksi halde; boşanmalar, şiddet vakaları, kadın-erkek düşmanlığı, uyuşturucu, cinayetler artacak, genç nüfus azalarak toplumumuz toplumsal barış büyük bir yara alacak. Gençlerimiz evlenemeyecek, ahlaksız olacak, nüfus yaşlanacak. Fıtrata aykırı ‘Cinsiyetsiz Toplum Projesi’ olan İstanbul Sözleşmesi’nin 80. maddesi gereğince her ülke istediği zaman, Avrupa Konseyi Genel Sekreterine yapacağı bir bildirimle bu sözleşmeyi fesh edebilecektir. 6284 yasası şiddeti cinsiyetleştirerek şiddete yol açıyor. Şiddetin her türlüsüne karşı çıkılmalıdır. İftira atana iki kat ceza verilmeli. İnsanlık suçu nafaka hapsi ve çocuk haczi kaldırılmalı.”

 

STK’LAR AYAĞA KALKTI

İstanbul Sözleşmesinin fesh edilmesini isteyen STK’lar: Anadolu Gençlik Derneği, Anadolu Tevhid Vakfı, Anhars Derneği, Ay-der - Davet ve Kardeşlik Derneği, Bülbülzade Vakfı, Cihan-der - Hayrat Vakfı, Cihannüma Derneği, Ensar Vakfı, Gaziantep Darül Hadis Cemiyeti, Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı, Gaziantep İHH, Gaziantep Kalem Derneği, Hasan Hoca Vakfı, Hoşgör Fatih İlim Araştırma Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, İnsan ve Medeniyet Hareketi, İrfanyolu Derneği, Köprü-Der, Medeniyet Vakfı, Memur-Sen, Milli Birlik Cemiyeti, Önder İmam Hatipliler Derneği, Semerkand, Suffa-Der, Türkiye Gençlik Vakfı, Türkiye Kardeşlik Vakfı, Uşaki Vakfı, Vahdet Vakfı, Verenel-Safa Vakfı, Yedi Hilal Derneği, Yeni Dünya Vakfı ve Türkiye Aile Meclisi.

Hasan Eğrigöz  AKİT

Recep YAZGANRecep YAZGAN