Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-07-2016 10:35   Güncelleme : 30-07-2016 10:35

FETÖ/PDY Tarafından Sürgüne Gönderilen Necmi Macit’e İadei İtibar Yapılacak Mı!

OMÜ Genel Sekreteri Talip Kahyaoğlu tarafından Kavak’a Sürülen Memur Sen’e Bağlı Eğitim Bir Sen Samsun eski Şube Başkanı Necmi Macit’in yeniden eski görevine iade edilmesi bekleniyor.

FETÖ/PDY Tarafından Sürgüne Gönderilen Necmi Macit’e İadei İtibar Yapılacak Mı!

 FETÖ Terör Örgütü ile anılan ve görevlendirmesi YÖK tarafından iptal edilen Genel Sekreter Talip Kahyaoğlu tarafından 13-b/4 maddesi uydurularak sürgüne gönderilen personellerin eski görev yerlerine dönmeleri için OMÜ Rektörlüğü’ne talepler müracaatlar gelmeye başladı.

Memur Sen’e Bağlı Eğitim Bir Sen Samsun eski Şube Başkanı Necmi Macit’in Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Hüseyin Akan’ın vazgeçemediği Genel Sekreteri Talip Kahyaoğlu tarafından sürgün gibi bir görevlendirmeyle Kavak’a gönderilmesinin ardında paralel parmağı olduğu iddia ediliyordu.

adminadmin