Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-05-2023 18:19   Güncelleme : 10-05-2023 18:19

Gençlerin Milletvekili Olacağım

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Mücahit Yılmaz seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. Yılmaz, İlkadım’lı hemşerilerinden 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için destek istedi.

Gençlerin Milletvekili Olacağım

Seçimden seçime değil her an sahada olacak

Genç vekil adayı Yılmaz, ilk olarak Kazım Karabekir Mahalle Pazarını ziyaret ederek seçimlerde destek istedi. Yılmaz, vatandaşların seçim dönemlerinin dışında milletvekillerini sahada göremiyoruz ifadesine şu şekilde cevap verdi: “Seçildiğimiz zaman göreceksiniz devamlı sizlerle olacağız, seçimden sonra bu pazara yine geleceğiz. Sadece İlkadım ilçesi için değil Samsun’un her ilçesinde sahada olacağız, bugün olduğu gibi yarın da telefonlarımız 7/24 ulaşılabilir olacak."

 

Mücahit Yılmaz, pazar ziyaretinin ardından Site Camii esnafıyla bir araya geldi. Esnaf’ın sorunlarını dinleyen AK Parti’nin genç vekil adayı Yılmaz, sorunlarının çözümün AK Parti iktidarında olduğunu vurguladı. Esnafların, “Bu çarşıda AK Parti ve Reis’ten başkasına oy çıkmaz” sözleri karşısında Yılmaz, teşekkürlerini sunarak, yeni dönemle birlikte yapılacak yatırımlarla Samsun’un uluslararası alanda da kendinden söz ettireceğini ve bununda ekonomiye büyük katkıları olacağının altını çizdi.

Gençlerin Vekili Olacağım

AK Parti Atakum Gençlik Kollarının düzenlediği Gençlik Buluşmasında gençlerle buluşan Av. Mücahit Yılmaz, "Desteklerinizi istiyoruz, siz gençlerin vekili olacağım." ifadelerini kullandı.

 

Burada "Gençliğin vekili Mücahit Yılmaz" sloganlarıyla karşılanan Mücahit Yılmaz, gençlere teşekkür etti. Mücahit Yılmaz, Samsun'da ilk defa bir gençin seçilebilecek sıradan aday gösterildiğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “6. sıra Mücahit Yılmaz'ın değil Samsun gençliğinin sırasıdır. Seçime artık 4 gün kaldı, bu süreçte canla başla çalışacağız, partili partisiz tüm Samsun gençliğini meclise taşıyacağız. Meclisteki odamız gençlerin odası olacak. Gençlerin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Tabuları yıkacağız, klasiklerden çıkacağız, biz bu yola kendimiz olmak için çıktık. Allah nasip eder seçilirsek istediğiniz her an gece gündüz demeden bize ulaşabileceksiniz."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun’da gerçekleştirdiği mitinge de değinen Mücahit Yılmaz, "Orada çok coşkulu ve inançlı bir kalabalık vardı. Bu kalabalık seçimin galibini işaret ediyordu. Bu memleketi terör destekçilerine bırakmayacağız, onlara fırsat vermeyeceğiz. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hemen yanında onunla yürüyecek ve destek olacağız. Terör destekçilerini tarihimizden sileceğiz." diyerek konuşmasını tamamladı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN