Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-11-2020 10:49   Güncelleme : 05-11-2020 10:52

Gençlik ve Spor Bakanından Salıpazarı’na Müjde!

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ankara ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanından Salıpazarı’na Müjde!

Salıpazarı İlçesinde devam eden ve planlanan projelerin takibi için Ankara’ya giden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Ak Parti İlçe başkanı Taner Özden,Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Salıpazarı’na Gençlik Merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise  “Samsun’da Gençlik Merkezi olmayan ilçelerden biriydik.Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bu müjdesi ile gençlerimizin geleceği için büyük önem arz eden bir eksiğimiz daha tamamlanmış olacaktır.Salıpazarı’mıza ve gençlerimize hayırlı olsun. Gençlik ve Spor Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum”dedi.

 

Başkan Akgül, ayrıca katkılarından dolayı da Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve emeği a teşekkür etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN