Genel
Giriş Tarihi : 30-09-2017 12:37   Güncelleme : 30-09-2017 12:37

Greyder 2017 Sonbahar ve Kışında Yine Podyumda!

1994 yılından bu yana, şıklığı konfor ile birleştiren modellerini moda severler ile buluşturan Greyder, hem yeni hem de klasik tasarımları ile 2017 trendlerinde yerini alıyor. Yepyeni çizgileri ile yaz ve ilkbaharda da kullanıcılara özgürlüğü vaat eden Greyder ayakkabılar kışın zor koşulları için hazırlanan botları ile kış günlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Greyder 2017 Sonbahar ve Kışında Yine Podyumda!

Bot modelleri başta olmak üzere soğuk hava koşullarında maksimum koruma sağlayan Greyder modelleri, hem iş hem okul hem de günlük hayatta birden çok şekilde kombinlenebiliyor. Bu kombinler ile kişiler yüzde yüz su geçirmeyen modelleri, ihtiyaç duydukları her ana taşıyabiliyor. Gün boyunca karşılaşabilecekleri yağmur ya da kar gibi durumlarda şıklıklarından ödün vermeden konfor yaşayabiliyor.

Greyder Bot Modelleri ile Günün Her Anına Yakışan Kombinler!

Greyder bot denince akla ilk gelen renklerden biri devetüyü rengi oluyor. Bu renkteki Greyder botlar, özellikle lacivert ve bordo rengin farklı tonları ile güzel kombinler yaratmaya imkan sağlıyor. Açık hardal tonlarındaki modeller ise siyah ve beyaz ile güzel birliktelik oluştururken, mavi renk denim pantolonlar gibi soğuk renklerle keyifli bir karşıtlık ortaya çıkarıyor. Lacivert, siyah ve koyu kahve gibi renk skalasının koyu alanlarında bulunan bot modelleri, kış ve sonbaharın vazgeçilmezi siyah ve füme rengi kadife ve denim pantolonlarla rahatlıkla kullanılabiliyor. Bol cepli haki ve sütlü kahve kargo pantolonlar, kahve ve siyah botlarla oldukça şık bir görünüm sunuyor.

Greyder botların geniş ve rahat tasarımı, hem kadın hem de erkek skinny pantolon modellerinde güzel bir kontrast yaratıyor. Kadınların tayt ve eteklerle kombinlediği botlar, rahat ve konforlu bir kullanım sağlıyor. Koyu renk botlar gibi açık renklere sahip botlarda tepeden tırnağa simsiyah seçilmiş parçalarla bir araya getirilebiliyor. Bu görüntüde botlar ön plana çıkarken, son yılların yükselen trendi motorcu deri montlar, greyder botlar ile mükemmel bir uyum kazanıyor. Koyu kahve bot modellerinin üzerine giyilen lacivert denim pantolonlar, uzun ve klasik ceketlerle farklı bir tarz yaratmaya imkan tanıyor. İş hayatında da rahatlıkla tercih edilebilecek bu kombinin yanı sıra, koyu renk greyder botları kontrast denimlerle kombinleyerek açık renk gömlek ile birlikte kullanmak da başarılı sonuçlar veriyor.

Her Tarza Hitap Eden Greyder Botlar Markastok’ta!

Greyder’in hem günlük hem de klasik çizgilere sahip bot modelleri Markastok çatısı altında meraklıları ile buluşuyor. Kadın ve erkek modellerinin zengin seçenekleri, Markastok güvencesiyle sahip olmak isteyenleri bekliyor.

adminadmin