Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-10-2022 13:54   Güncelleme : 01-10-2022 13:54

Havza 2023’e Doğru Şehir Buluşmalarında Milletvekili Başer’i Misafir Etti

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında Havza’ya misafir oldu.

Havza 2023’e Doğru Şehir Buluşmalarında Milletvekili Başer’i Misafir Etti

"2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında Havza’ya misafir olan AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Havza ziyareti kapsamında ilk olarak Ak Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile bir araya geldi.

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Başer daha sonra ise Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ederek Havza Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette Başkan Özdemir, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’e semaver hediye etti.

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan program kapsamında Kevser parkında vatandaşlar ile sohbet ettiler. Daha sonra ise "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" kapsamında düzenlenen mahalle başkanları toplantısına geçildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan teşkilat olarak 2023 seçimleri için çalıştıklarını belirterek; “Teşkilatımız ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Biliyoruz ki öncelikle 2023 hedeflerimize ulaşmamız için çalışmalarımıza aralıksız devam etmemiz gerekiyor.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “Havza Belediyesi olarak teşkilatımız ile birlikte halkımıza hizmet için çalışmaktayız. Önümüzdeki seçim sadece partimiz için değil ülkemiz içinde önemli. Yapılan yatırımların devamı ve güçlü Türkiye için 2023 seçimleri büyük önem arz etmekte. Bizlerde bu bilinç ile çalışmalarımız hızlanarak deva etmekte.” Dedi.

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer seçime 8 ay gibi bir süre kaldığını belirterek; “Bu dönemde çalışmalarımızı yoğunlaştırmalıyız ve çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamalıyız. Seçim günü ise hasadımız olan oylar ile ülkemizi yarınlara taşıyacağız. Hepimiz birer Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışacağız ve sandıklara Sayın Cumhurbaşkanımız adına sahip çıkacağız.” Dedi.

Konuşmaların ardından Yozgat Milletvekili Yusuf Başer mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinledi.

Toplantının sonunda Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Yozgat Milletvekili Yusuf BaşerE Havza Atatürk Evi Maketi hediye etti.

Toplantı sonunda ise Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Kazımpaşa Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve beraberindekiler program kapsamında son olarak eski teşkilat mensuplarını ziyaret ettiler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN