Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-04-2021 07:15   Güncelleme : 29-04-2021 07:51

İlkadım Belediyesi Kapanma Günlerinde Halkın Yanında

17 günlük tam kapanma kararı sonrası açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım Belediyesi olarak tüm birimlerimizle ilçe halkımızın yanında olacağız. Bu süreci de el birliği ile atlatıp, 17 gün sonra yeniden daha sağlıklı bir sürece başlamayı ümit ediyoruz” dedi.

İlkadım Belediyesi Kapanma Günlerinde Halkın Yanında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yeni koronavirüs tedbirleri kararlarını açıklamasının ardından İlkadım Belediyesi harekete geçti. Başkan Demirtaş“ Vefa Destek ekibimiz belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız başta olmak üzere, bize ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olacağız” diye konuştu.

 

“Belediye hizmetlerini halkımıza hissettireceğiz”

İlkadım Belediyesi, tam kapanma sürecinde rutin gerçekleştirilen belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, 61 mahallede yaşayan tüm vatandaşlara ulaşıp, hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için 7 gün 24 saat hizmette olacaklarını duyurdu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Yaklaşık 14 aydır ülkemizde etkisini gösteren Koronavirüs salgın ile mücadele de artık yeni bir safhaya geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar doğrultusunda yeni tedbirlerin uygulanmasına Perşembe günü itibariyle başlanacak. Biz de İlkadım Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız başta olmak üzere, bize ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olacağız. Hastaneye gidecek olan vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşımı desteği başta olmak üzere, dezenfekte ekibimiz yaşam alanları ve ortak kullanım noktalarını ilaçlamasında, karantina altındaki vatandaşlarımıza sıcak yemek uygulaması ve sokağa çıkmayan vatandaşlarımıza ihtiyaçlarının karşılanması gibi diğer rutin hizmetlerimiz aksatmadan ilçe halkımıza hizmet verme gayretinde olacağız”dedi.

“Bir tane mağdur vatandaşımızın olmaması için çalışacağız”

Biz göreve geldiğimiz andan itibaren ilçemizde ulaşamadığımız hiçbir vatandaşımız kalmadı. Yaptığımız sosyal doku çalışmaları ile belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Her zaman bize ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bunu kapanma sürecinde daha da artırarak 61 mahallemizin tamamında bir tane bile mağdur vatandaşımızın olmaması için çalışacağız” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN