Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-07-2021 14:24   Güncelleme : 15-07-2021 14:24

İlkadım'da Değişim Başlıyor

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İlkadım İlçe Başkanı Burak Şahinkaya, Genel Başkan Mustafa Sarıgül'den, 'Değişimin İlkadımını atmamız' talimatını aldıklarını belirterek, "Bundan sonra İlkadım'da değişim başlıyor." dedi

İlkadım'da Değişim Başlıyor

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İlkadım İlçe Başkanı Burak Şahinkaya, Türkiye tarihindeki en büyük değişimin Samsun'da başladığını hatırlatarak, "Kurtuluşun ilkadımının atıldığı bu şehre hizmet etmek için Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün teveccühü ile yola çıktık." dedi.

DEĞİŞİM KADROLARI HAZIR

TDP'nin kısa sürede Samsun'da teşkilatlandığının altını çizen Başkan Şahinkaya, "Türkiye değişim istiyor. Buna inanan ve başarabilecek kalitede genç ve tecrübeli isimlerdem oluşan kadrolar, TDP'nin bünyesinde yer alıyor." diye konuştu.

"SAMSUN'A SELAM GETİRDİK"

İlkadım İlçe Başkanı Şahinkaya, TDP Genel Başkanı Sarıgül'ün Samsun'a büyük önem verdiğini belirterek, "İl Başkanımız Bünyamin Akkaya ile birlikte hemşehrilerimize genel başkanımızın selamını getirdik. Yerel yönetimlerdeki geçmişi ile sorunları ve çözümleri en iyi bilen başkan olan Sarıgül'den, 'Değişimin ilk adımını atmamız' talimatını aldık. Bundan sonra İlkadım'da değişim başlıyor." şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN