Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-03-2021 08:13   Güncelleme : 25-03-2021 08:13

Kasten Öldürmeye Teşebbüsten 18 Yıl

Samsun'da sokak ortasında 5 yaşındaki çocuğunun önünde eski eşi E.M’yi döven İbrahim Zarap hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "mala zarar verme" suçlarından 18 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Kasten Öldürmeye Teşebbüsten 18 Yıl

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olay, 6 Mart günü saat 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka mahallesinde meydana gelmişti.

Poliste, uyuşturucu kullanmak ve satmaktan çok sayıda kaydı bulunan İbrahim Zarap'ın babasına ait aracı çaldığı için de hakkında hırsızlık suçundan işlem yapıldığı ortaya çıkmıştı.

 

TUTUKLU YARGILANIYOR

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, E.M’nin 5 yaşındaki çocuğunun önünde öldüresiye dövülmesi olayıyla ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. İbrahim Zarap hakkında hazırlanan iddianamede "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar, eski eşinin cep telefonunu alıp yerde parçalaması nedeniyle de "mala zarar verme" suçundan 4 ay ile 3 yıl arası hapis cezası istendi.

Savcılık tarafından hazırlanan iddianame ağır ceza mahkemesine gönderildi. Mahkeme heyetinin incelemesi sonrasında iddianamenin önümüzdeki günlerde kabul edilerek tutuklu sanık İbrahim Zarap hakkında dava açılacak.

Recep YAZGANRecep YAZGAN