Genel
Giriş Tarihi : 21-02-2019 09:02   Güncelleme : 21-02-2019 09:13

Kıbrıs’ta Tatilin Keyfini Magosa’da Yaşayın!

Kıbrıs Adası’ın en şirin tatil beldelerinden biri olan Magosa’da son derece keyifli bir tatil ortamına adım atabilirsiniz.

Kıbrıs’ta Tatilin Keyfini Magosa’da Yaşayın!

Tarihi yapıları ile son derece zengin gezi rotalarına sahip olan Magosa’da bulunan Magosa otelleri ile yılın her dönemi tatilin keyfini dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz… Elbette Akdeniz’in incisi Kıbrıs’ın en güzel sahillerine sahip olan Magosa’da yaz aylarının keyfi çok daha ayrı yaşanmaktadır. Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkartabileceğiniz Kıbrıs otelleri ile aile boyu bir tatilin kapılarını açabilirsiniz. Birçok gezilecek tarihi yer ve doğal zenginlikleri bulunan Magosa’yı en iyi şekilde gezip görebileceğiniz Kıbrıs turları ile benzersiz bir gezi deneyimi de yaşayabilirsiniz. Kıbrıs Adası’nın en önemli liman kenti ve turizm merkezlerinden biri olan Magosa, Kıbrıs Barış Harekâtı’ndan sonra Gazimağusa adını almıştır. Magosa’da bulunan birbirinden keyifli konaklama olanağı sunan otellerden biri olarak Arkın Palm Beach Hotel ile Akdeniz’in maviliklerine karşı rüya gibi bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Altın rengi bir kumsala sahip olan ve denize sıfır konumda yer alan Arkın Palm Beach ile denizin hemen kıyısında son derece konforlu bir tatilin kapılarını açabilirsiniz. Tedavi odaları, saunası, dinlenme salonları, buhar odası ve fitness merkezi gibi hizmet olanaklarıyla tam donanımlı spa merkezi de Arkın Palm Beach Kıbrıs ile tatilin keyfini sizlere en iyi şekilde yaşatacak hizmet kalitesine sahiptir.

Merit Cyprus Gardens Holiday Village de 400 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuş 4 villa, 1 King Suit, 18 Garden Standart, 9 Bungalow Suit ve 52 Bungalow Standart Odası ile Magosa’nın en dikkat çeken otellerinden birisidir. Merit Cyprus şehir merkezine 17 km, İskele merkeze 3 km uzaklıktaki bir konumda yer almaktadır. Merit Cyprus Gardens eşsiz kumsalıyla misafirlerine deniz, kum ve güneşin keyfini en iyi şekilde sunabilmektedir. Zengin bitki çeşitliliğine sahip botanik bahçesi de otelin dikkat çeken özelliklerinden bir tanesidir. Çocuklu aileler için de tatilin keyfini aile boyu yaşatacak çocuk havuzu ile çocuk oyun alanı da tesisin misafirlerine hizmet vermektedir. Merit Cyprus Gardens Holiday Village’in balayı konsepti de yeni evli balayı çiftleri için romantik bir balayı tatili atmosferini sunmaktadır. Hayallerinizdeki balayı tatilini Kıbrıs Adası’nın en güzel sahillerinden birinde yer alan Merit Cyprus Garden Hotel ile en iyi şekilde yaşayabilirsiniz. Denize sıfır konumda yer alan otelin tam 1,5 km uzunluğunda kum plajı ve 1 adet iskelesi bulunmaktadır. Aynı zamanda yüzme havuzunun da yer aldığı tesiste havuz keyfini de dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Magosa’da yer alan birbirinden konforlu otellere Touristica’nın Magosa Otelleri sayfasında rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hayallerinizdeki tatili yaşayacağınız Magosa otellerinde Touristica fırsat ve kampanyalarıyla çok cazip fiyatlarla anında rezervasyon yaptırabilir, unutulmaz bir tatilin kapılarını açabilirsiniz.

adminadmin