Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 13:24   Güncelleme : 29-09-2020 13:24

Kolayevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Faizsiz, vade farksız ve kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için sunulan tasarrufa dayalı sistem sayesinde binlerce vatandaş ev sahibi oldu. Kampanyaları ile sürekli kendisini yenileyen Kolayevim sayesinde insanlar hayallerine kavuşmaya devam ediyor. Peki, Kolayevim nasıl ev sahibi yapıyor? Sistem içerisinde insanlara üç farklı seçenek sunuluyor ilki sıra tespitli sıra yöntemi, diğeri serbest planlı tasarruf yöntemi ve üçüncüsü ise konut değer endeksli tasarruf yöntemi.

Kolayevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

İster Peşinatlı İster Peşinatsız

Öncelikle vatandaşlar istedikleri ev konusunda bir karar veriyor ve ister hiç peşinatsız isterse peşinatlı şekilde evin bedelini Kolayevim’e bildiriyor. Seçeneğin belirlenmesinin ardından almak istenen ev için vatandaşın ödeme yapabileceği taksit tutarı ile ödemenin vadesi bilgisi veriliyor. Kaç ay ne kadar limit ödeneceği konusunda karar verildikten sonra vatandaşların belirlemesi gereken bir diğer konuda kaç kişilik tasarruf programını seçeceği. Kolayevim nasıl ev sahibi yapıyor; Alınan tüm kararlar yazılı olarak karşılıklı imza altına alınıyor ve bir sözleşme yapılıyor sonra noter huzurunda yapılan çekiliş ile evin teslim alınacağı tarih belirleniyor.

 

Ara Ödemesiz Ve Vade Farksız

Tüm bu işlemlerin ardından belirlenen tarihte Kolayevim sizin için istediğiniz evi alarak teslim eder. Evi teslim aldıktan sonra bedelin binde altısı oranında taksitlendirme yenilenir. Arttırılan taksitler kalan borçtan düşürülür bu şekilde toplam borcun etkilenmesinin önüne geçilir. Bu uygulama sayesinde vatandaşların borçlarını çok daha kısa sürede bitirmeleri için fırsat sunulur. Peşinatsız, ara ödemesiz ve vade farksız yöntem ile ev sahibi olan vatandaşlar yalnız evin bedelini öder.

 

Hayaller Bir Adım Ötenizde

Bunun dışında başka nedenler ya da gerekçeler gösterilerek fazla para ödemezler. Kolayevim nasıl ev sahibi yapıyor konusunda halen aklınızda soru işareti varsa ve yöntem ile ev sahibi olmak istiyorsanız hemen bir şubeye gidin. Tasarrufa dayalı faizsiz yöntem ile sizde hayallerinize ulaşın ve Kolayevim seçenekleri arasından ödeyebileceğiniz şartları belirleyerek kısa zamanda kendi evinizin sahibi olun. Kolayevim avantajları sayesinde kendinizi ayrıcalıklı hissedecek ve şartlarınızı zorlamadan yatırım yapma fırsatı bulacaksınız, hayaller bir adım ötenizde.

 

https://www.kolayevim.com/

https://www.kolayevim.com/faizsiz-ev-alma.php

https://www.kolayevim.com/senetle-ev-alma.php

Recep YAZGANRecep YAZGAN