Ekonomi
Giriş Tarihi : 21-11-2014 12:00   Güncelleme : 21-11-2014 12:00

KUDAKA, 2015 yılı mali destek programını açıkladı

ERZURUM (AA) - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) 61'inci Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, 12 milyon lira bütçeli proje teklif çağrısı kabul edildi

KUDAKA, 2015 yılı mali destek programını açıkladı

ERZURUM (AA) - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) 61'inci Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, 12 milyon lira bütçeli proje teklif çağrısı kabul edildi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman başkanlığında, Erzurum'da bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, ajansın çalışmaları ve planlanan faaliyetlerine ilişkin slayt sunumu yapıldı.

Toplantıda, kalkınma ajansının 2015 yılı çalışma programı çerçevesinde 12 milyon lira bütçeli proje teklif çağrısına çıkılmasını öngören başvuru, yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Kalkınma Bakanlığı'ndan alınacak görüş ve onay sonrası, proje teklif süreci uygulamaya konulacak.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Güdümlü Proje Desteği kapsamında kabul edilen "Erzurum Kültür, Fuar ve Kongre Merkezi" projesi de kalkınma ajansı tarafından 4 milyon 500 bin lirayla desteklenecek.

Görüşmelerin sonunda Vali Kahraman, KUDAKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, 2015 yılı kasım ayına kadar Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'a devretti.

Altıparmak, yönetim kurulu başkanlığı sürecinde Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin kalkınmasına katkı sağlayan Kahraman'a teşekkür ederek, plaket verdi.

adminadmin