Sağlık
Giriş Tarihi : 13-11-2020 11:13   Güncelleme : 13-11-2020 11:13

Lazer Epilasyon Yöntemleri

Lazer epilasyon yöntemleri arasında en sık kullanılanları alexandrite ve diode lazer epilasyon yöntemleridir.

Lazer Epilasyon Yöntemleri

Epilasyon uygulamaları kişilerde sorunlara neden olan istenmeyen tüylerin kalıcı bir şekilde vücuttan uzaklaştırılması için en etkili ve kalıcı güzellik yöntemidir. Önemli olan kişilerde Levent lazer epilasyon sonrasında olumlu etkilerin görülmesi ve yan etkiye neden olmamasıdır. Bunun içinde seçilecek olan Levent lazer epilasyon yöntemi oldukça önem taşır. Kişilerde kullanılması doğru olan yöntem kıl ve cilt yapısına göre tercih edilmelidir. Kıl ve cilt analizi iyi yapılarak tercih edilen Levent lazer epilasyon yöntemi kalıcı ve etkili sonuçlar vererek pürüzsüz bir tene kavuşulmasını sağlamaktadır.

 Lazer Epilasyon Nedir?

Tüy ve kıl problemleri estetik bir sorun olarak kadın ya da erkek fark etmeden çözüm aranmaktadır. Bu nedenlerden dolayı günümüz teknolojisi kullanılarak geliştirilmiş olan Levent lazer epilasyon uygulamaları her yaştan herkese güvenle uygulanabilir. Kıl alma yöntemleri arasında en etkili ve kalıcı sonuçları veren, işlemler sırasında acı ya da ağrı hissi oluşmadan kalıcı çözüm üreten güzellik uygulamasıdır. Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde yaygın bir şekilde tercih edilen lazer epilasyon uygulamaları FDA onaylı cihazlar ve uzman kişiler tarafından Kağıthane lazer epilasyon yapıldığında yan etki ihtimali olmayan estetik uygulamalardır.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Epilasyon uygulamaları geliştirilen teknoloji sayesinde birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıthane lazer epilasyon uygulaması için öncelikle muayene olunması ve yöntemlerin belirlenmesi gereklidir. Seanslara başlamadan 3 gün önce kılların tıraş edilmesi önerilir. Tıraş edilen kılların kökleri daha belirgin olup seanslar sırasında zaman kazanılmasına neden olacaktır. Lazer cihazından çıkan ışınlar kıl köklerini tahrip ederek dökülmesine fayda sağlayacaktır. Bu sayede belirlenen seansların sonunda kıllar kalıcı bir şekilde vücuttan uzaklaştırılarak pürüzsüz bir tene sahip olmayı hedeflemek için yapılan bir estetik uygulama olmaktadır. Uygulama sonrasında dikkat edilecek noktaları mutlaka uzman hekim paylaşmalıdır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer yardımıyla yapılan epilasyon uygulamaları vücutta kıl yoğunluğu olan her bölgede güvenle kullanılabilir. Özellikle bayanlar tarafından tercih edilen Kağıthane lazer epilasyon uygulamaları koltuk altı, genital bölge, bacak ve kol gibi vücudun kıl olan her bölgesinde kullanılabilen bir yönteme sahiptir. Lazer uygulamaları tıp alanında da oldukça başarılı olmasından dolayı uzmanlar tarafından varis ve damar sorunlarının tedavilerinde kullanılmaktadır.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Birçok alanda başarı sağlayan uygulama olmasından dolayı teknolojinin gelişmesiyle farklı yöntemler kullanılarak kişilere Şişli lazer epilasyon uygulama yapılabilmektedir. Lazer epilasyon yöntemleri arasında en sık kullanılanları alexandrite ve diode lazer epilasyon yöntemleridir. Alexandrite lazer epilasyon açık tenli ve koyu renk kıllara sahip olan kişilerde başarılı sonuçlar vermekte olup koyu tenli kişilerde kıl çoğaltma yan etkisine sahiptir. Bu nedenle koyu tene sahip kişilerde kullanımı uygun değildir. Diode Şişli lazer epilasyon uygulaması ise lazer ışınlarının dalga boyları diğer yöntemlere göre uzun olmasından dolayı koyu tenli kişilerde dahil olmak üzere her cilt tipine uygundur. Önemli olan cildin iyi analiz edilerek doğru yöntemin belirlenerek uygulamanın yapılmasıdır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer uygulamalarında maliyetleri etkileyen birçok etken vardır ve bu etkenler bilinerek işlemlere karar verilmesi önem taşır. Şişli lazer epilasyon uygulamalarında fiyatları etkileyen faktörlerin başında kişilerin kıl ve cilt yapıları gelmektedir. Belirlenecek olan yöntem, seansların sıklığı, seans süreleri, uygulama yapılacak olan alan genişliği gibi etkenler lazer epilasyon fiyatları üzerinde etkili olmaktadır. Uygulama öncesinde muayene olmadan net bir fiyat bilgisi paylaşmak doğru değildir. Lazer epilasyon öncesinde cilt analizi yapılarak yöntemlerin belirlenmesi ve fiyat bilgisinin sonrasında paylaşılması en etkili yoldur.

adminadmin