Spor
Giriş Tarihi : 18-04-2015 17:30   Güncelleme : 18-04-2015 17:30

Maçın ardından

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında sahasında oynadığı Abdullah Gül Üniversitesi'ni 71-67 mağlup eden Orduspor'un Başantrenörü Alper Durur, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi

Maçın ardından

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında sahasında oynadığı Abdullah Gül Üniversitesi'ni 71-67 mağlup eden Orduspor'un Başantrenörü Alper Durur, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. 

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir rakibe karşı oynadıklarını belirtti. 

Çeyrek final ikinci maçını kazanarak seriyi 1-1'e getirip yarı final şanslarını son maça taşıdıklarını ifade eden Durur, şunları kaydetti:

"Ordulu hemşehrilerimiz ne kadar gurur duysa azdır. Ben böyle bir takımda çalışmaktan gurur duyuyorum. Hayatımın en güzel sezonlarından bir tanesini geçiriyorum. Bugünkü maçta evimizdeki gücü herkese gösterdik. Bundan sonrası için de her şeyimizle Kayseri'de turu geçmeye çalışacağız. Gerçekten bu oyuncuların karakterleri insan üstü. Çok büyük karakterli oyunculara sahibiz. Ben bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zor bir deplasmanımız var. Şimdi arada bir günümüz var inşallah kazanan biz oluruz."

- "Orduspor'u tebrik ediyorum"

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı ise, maça adapte olamadıklarını bunun sonucunda da maçı kaybettiklerini söyledi.

Orduspor'un kendi evinde çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Avcı, "Biz ilk maçta da iyi oynamamıştık bu maçta da iyi oynamadık ve kaybettik, Orduspor'u tebrik ediyorum. Biz bugün farklı bir şey deneyerek hiç oynamayan oyuncularımızı oynattık. Bu bir riskti ve bu risk bize kötü döndü. Ordu'da oynanan maçlar hep aynı senaryoyla oynanıyor. Hakemler maçı çok iyi idare etti. Şimdi üçüncü maçı oynayacağız. Bizim hedeflerimizde değişiklik yok. Ama biz yine böyle oynarsak yarı finale çıkan taraf Orduspor olur" dedi. 

adminadmin