Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2021 06:12   Güncelleme : 20-04-2021 07:36

Marjinal Gruplar Samsun Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Önünde Eylem Yaptı!

Çarşamba Biyokütle Enerji Santrali aleyhinde yapılan gösterilerde marjinal grup üyelerinin boy göstermesi, Çarşamba halkı üzerinden bir oyun mu oynanmak isteniyor sorusunu gündeme getirdi.

Marjinal Gruplar Samsun Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Önünde Eylem Yaptı!

Çarşamba halkı, kurulum aşamasından bu yana belirli kesimler tarafından hakkında yalan yanlış iddialar ortaya atılan Çarşamba Biyokütle Enerji Santrali’ne karşı sürekli kışkırtılıyor. Daha önce de gösterilere davet edilen ve yalanlarla kandırılan Çarşamba halkı üzerinden bir oyun mu oynanmak isteniyor düşüncesi, kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Peki, bu kirli oyunların arkasında kimler var?

Organizasyonun arkasında Büyük Birlik Partisi mensubu Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı varmış gibi görünse de gerçek öyle değil.

Santral kapılarını yumruklayan, Çarşamba Belediyesi önündeki gösterileri yine Ayvacık Ziraat Odası adına düzenleyen, hemen arkalarında alkış tutan, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde sözde Çarşambalı Çiftçiler Derneği adına açıklama yapan kişi, üniversiteden yeni mezun olan ve neredeyse tüm marjinal grup eylemlerinde yer aldığı fotoğraflarla da tespit edilmiş birisi. Bitirdiği bölüm ise ne ziraat ile ne çevre ile ne de enerji ile ilgili değil. Bütün bu organizasyonları, okul hayatı boyunca da marjinal sol örgütlerle iç içe olan, eylemden eyleme koşan GT isimli şahıs gerçekleştiriyor.

GT'nin, biyokütle enerji tesisi kurulmasına izin verenleri, santralle iş yapan çiftçileri ve duyarlı Çarşamba halkını ovalarını satmakla itham edip, hainlikle ve onursuzlukla suçladığı da öne sürüldü. Gerek yöre halkında, gerekse de Türk basınında bir kaos oluşturmaya çalışan bu kurgulu kişi, kimlere ya da neye hizmet ediyor merak konusu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN