Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-01-2023 17:17   Güncelleme : 30-01-2023 17:17

MHP Atakum İlçe Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum İlçe Başkanlığına atanan Metehan YUSUFOĞLU görevi devralmasının ardından hızlı bir şekilde ilçe divan kurulu ve yönetimini belirledi.

MHP Atakum İlçe Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

Atakum İlçe başkanlığı binasında yapılan toplantıda Yusufoğlu, " Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in takdiri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın Bey’in tebliğleriyle geçtiğimiz günlerde Atakum İlçe başkanlığına atandım. Önümüzde iki önemli seçim mevcut. Bu sebeple boşa geçirilecek zamanın olmadığı bilinciyle iki gün içinde yönetimimizi oluşturup çalışmalara başladık." dedi.

Birliktelik mesajı veren İlçe başkanı, " Geçmişte vatan için şehitler veren Ülkücü-Milliyetçi Hareket kutsal bir harekettir. Bu durumun bilinciyle merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve şehitlerimizin emaneti olan bu kutsal davayı daha ileriye götürmek için Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin çizdiği yolda birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyeceğiz. İnşallah hep birlikte, davamız için önemli çalışmalar yürütme arzusundayız” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN