Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2015 23:09   Güncelleme : 24-10-2015 23:09

MHP’li Vural: “Kafes Filmi Çekilen Sıkıntıları Anlatması Bakımından Önemli”

12 Eylül 1980 darbesi sonrasında insanların hapislerde yaşadığı olayları ve işkenceleri konu edinen ‘Kafes’ filminin özel gösterimine katılan MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Adayı Oktay Vural, “Kafes filmi çekilen sıkıntıları anlatması bakımından önemli” dedi

MHP’li Vural: “Kafes Filmi Çekilen Sıkıntıları Anlatması Bakımından Önemli”
12 Eylül 1980 darbesi sonrasında insanların hapislerde yaşadığı olayları ve işkenceleri konu edinen ‘Kafes’ filminin özel gösterimine katılan MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Adayı Oktay Vural, “Kafes filmi çekilen sıkıntıları anlatması bakımından önemli” dedi.
2 Ekim’de sinema sevenlerle buluşan ve yönetmenliğini Mahmut Kaptan’ın yaptığı “Kafes” filmi İzmir Karaca Sineması’nda özel gösterim ile seyircinin beğenisine sunuldu. 12 Eylül darbe döneminde Ülkücülerin yaşadığı baskıları ve hayat hikayelerini konu alan “Kafes” filminin özel gösterimine katılan MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Adayı Oktay Vural, film hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Kafes filminin ülkücülerin çektiği sıkıntıları anlatması bakımından önemli olduğunun altını çizen Vural, “Bizim hareketimiz gerçekten çok mağdur olmuş onurunu korumuş bir hareket. Ama maalesef bunları topluma iletme yönünde yürütülen mücadelede epey eksiklerimiz oldu. Kafes bu bakımdan önemli bir örnek, hem filmin yönetmeni yapımcısına hem de sanatçılarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
adminadmin