Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2023 13:54   Güncelleme : 30-03-2023 17:18

Milletimiz Çok Daha İyisini Hak Ediyor

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim çalışmaları kapsamında sahada yürüttüğü çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Tüfekci, Salıpazarı İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Milletimiz Çok Daha İyisini Hak Ediyor

 

SALIPAZARI ÇÖZÜM BEKLİYOR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başkan Şakir Şahin ve yönetim kurulu ile buluştu. Salıpazarı’nın birikmiş bir çok sorunu olduğunu ifade eden Tüfekci, “ Salıpazarı İlçemizin sorunları çözülememiş. Biriktirilmiş. Sadece konuşulmakla kalmış. Çözüm 14 Mayıs’ta sandıktan çıkacak. Sorunları görmeyenler aslında milletimizi görmüyorlar. Milletimizi göz ardı ediyorlar. Bütün ilçelerimizi geziyorum. Vatandaşımız gerçekten sıkıntı çekiyor. İlçelerimizin sorunları kronik hale gelmiş. Gelişim adına bir şeyden bahsetmek gerçekten çok zor. Salıpazarı bugün bulunduğu durumdan çok daha iyi olmayı hak ediyor” diye konuştu.  

HEDEF SALIPAZARI’NIN GELECEĞİDİR

İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Dursun Ayaz, aday adaylığı sürecinin İmren Nilay Tüfekci ve İYİ Parti için hayırlara vesile olmasını dileyerek, “ Kurulduğumuz günden itibaren büyük bir mücadele veriyoruz. Partimiz zor günleri aşarak bu günlere geldi. Tek bir hedefimiz var, milletimizin mutluluğu, Salıpazarı’nın geleceğidir. Bu uğurda hiçbir şey bizi yıldırmadı ve asla da yıldıramayacak. Salıpazarı, içinde bulunduğu sorunları çözüme kavuşturmak için daha fazla bekleme şansına sahip değil. Yarınlarımızı güçlü kılmak için sandıktan umut çıkacaktır. Bütün amacımız budur. Kendimiz için bir beklediğimiz hiçbir şey yok. Hedefimize kilitlendik ve bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN