Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-07-2020 18:18   Güncelleme : 31-07-2020 18:18

Milletvekili Fuat Köktaş'ın Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Fuat Köktaş'ın Kurban Bayramı Mesajı

Milletvekili Köktaş kutlama mesajında şu sözlere yer verdi: "Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bayram günlerine kavuşmanın manevi sevincini yaşıyoruz.

Ülkemizin her bir köşesindeki hemşehrilerimizin, yurt dışındaki vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek bayramını tebrik ediyorum. Bayramın kazasız belasız, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.

Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalı, birlik ve beraberliğimizden asla ödün vermemeliyiz.

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Geçtiğimiz bayram olduğu gibi bu bayram da pandemiden dolayı tedbiri elden bırakmayacağız. Özellikle, temizlik, maske, mesafe bu konulara çok ama çok dikkat edeceğiz.

Türkiye bu salgın sürecinde her alanda gerçekleştirdiği çalışmalar ile dünyaya örnek oldu. Dünya salgın hastalıkla uğraşırken Türkiye en yüksek standartta sağlık hizmeti vermekle kalmadı, aynı zamanda yapılan açılış ve temel atmalarla ülkemizi kalkındırmak adına dev eserlere imza atıldı, atılmaya da devam edecek.

Bu düşünceler içinde başta şehit aileleri, gazilerimiz ve onların yakınları olmak üzere aziz milletimizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, bayramın, İslam alemi ve vatan toprağı üzerinde, şanlı bayrağımızın altında yaşayan herkes için sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Recep YAZGANRecep YAZGAN