Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-11-2020 04:30   Güncelleme : 12-11-2020 04:25

"Milli Ağaçlandırma Günü"nde Salıpazarı'nda Fidanlar Toprakla Buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Salıpazarı protokol üyeleri fidan dikti.

Salıpazarı İlçe Devlet Hastane bahçesinde gerçekleşen etkinliğe İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Orman İşletme Şefi Güven Küçük ve daire amirleri katıldı. 

 

KIYAMET KOPSA FİDAN DİKİN 

Kaymakam Dinçer “11 Kasım 2020 Milli Ağaçlandırma Gününde fidanları toprakla buluşturuyoruz. Geçen yıl okullarımızın bahçesinde bu uygulamayı yapmıştık. Bu yılda yeni açılan hastanemizin bahçesini değerlendiriyoruz. Peygamber Efendimizin de söylediği gibi kıyamet kopacağını da bilsen elindeki fidanı dikin diyor. Bizde bu gün bu şuurla bunu gerçekleştiriyoruz” dedi. 

 

81 VİLAYETTE 11 MİİLYON FİDAN 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’de burada yaptığı açıklamada “Bugün Türkiye genelinde 81 vilayette 11 milyon fidan toprakla buluşuyor. Bizde bu kapsamda Salıpazarı’nda Devlet Hastanemizin etrafında ağaçlandırma yapıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Recep YAZGANRecep YAZGAN