Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2015 12:54   Güncelleme : 29-09-2015 12:54

Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Hayırlı Olsun!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr

Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Hayırlı Olsun!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m² alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının tamamlandığını ve bu parka Prof.Dr. Necmettin Erbakan ismi verildiğini söyledi.
2 Ekim 2015 günü saat 17.30’da açılışı yapılacak…
Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının tamamlandığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Birinci etap çalışması 40.000 m² alan üzerine kurulan park içerisinde 1 km uzunluğunda sentetik çimden yürüyüş yolu, 20 adet piknik amaçlı kamelya, çocuk oyun alanları, açık alan fitness aletleri ve Şirintepe Sosyal ve Spor Tesisleri bulunmaktadır. Bu park modern tarz ile doğal park yapısının birleştirildiği parklardan birisi olarak gösteriliyor. Bu alanda park yapılmadan önce yer alan dere ıslah edildi. Büzler döşenerek koruma altına alındı. Sivas Caddesi’ne kadar uzanan toplam 5 km uzunluğundaki alan, her yıl belirli kısma yapılmak suretiyle 5 etap sonunda çalışma tamamlanacak. Çok amaçlı ve büyük ölçekli park içerisinde oturma ve keyif alanları, sosyal ve sportif alanlar, yürüyüş yolları ile adeta yaşanabilir nezih bir ortam oluşturduk. Türk Kadınlar Birliği ile işbirliği içerisinde bu alanda ağaçlandırma çalışmasını birlikte yürüttük. Semtimize, mahallemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi
Kayseri’nin en büyük çok amaçlı parklarından biri…
Şirintepe Mahallesi’nde daha önce çok amaçlı sosyal tesis, sağlık tesisi, yürüyüş yolları oyun alanları gibi birçok hizmeti yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, her yerde, vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için yapılması gereken işlerde, bu bizim işimiz değil demiyor, her işte biz de varız anlayışıyla hizmet ettiklerini sözlerine ekledi.
adminadmin