Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-05-2023 11:11   Güncelleme : 30-05-2023 11:11

Nurettin Köseoğlu'ndan Çifte Zafer Kutlaması

Mali Müşavir, Bağımsız Denetçi ve AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Nurettin Köseoğlu, İstanbul'un Fethi ve yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için bir mesajı yayınladı.

Nurettin Köseoğlu'ndan Çifte Zafer Kutlaması

Nurettin Köseoğlu yayınladığı mesajda; ''İstanbul'umuzun fethi bir destanın, şahlanışın, yüce Peygamber'imizin övgüsüne mazhar olmayı dilemiş bir padişahın kutlu yürüyüşüdür. Bu kutlu yürüyüş, dünya tarihine yeni bir istikamet, milletimize vazgeçilmez bir mücadele ufku kazandırmıştır.

Fatih Sultan Mehmet Han'nın iradesi, milletimizin azim ve kararlılığı ile bu önemli şehrin alınması kadar önemli olan bir diğer husus, her yönüyle üstün niteliklere sahip yeni bir medeniyetin inşa edilmesidir. Aynı zamanda 28 Mayıs seçimlerinde '' Türkiye Yüzyılı'' anlayışı ile milletimize hizmet yolunda büyük zafere imza atarak tekrar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum.''dedi 

Köseoğlu ayarıca;''bu zaferde imzası olan Cumhur İttifakı'mızın tüm fertlerine, teşkilat mensuplarımıza, Milletvekillerimize, gençlerime, mahalle başkanlarımıza, sandık görevlilerinde tüm dava neferlerimize ve aziz milletimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.'' ifadesini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN