Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-10-2022 16:36   Güncelleme : 05-10-2022 16:36

ÖĞ-DER Bölge Toplantısı Samsun’da Yapıldı

Şuurlu Öğretmenler Derneği - ÖĞ-DER Bölge Şube Başkanları toplantısı 1 Ekim Cumartesi günü Samsun’da yapıldı. Türkiye’nin belirli illerinde icra edilen toplantı, Samsun Öğ-Der binası toplantı salonunda gerçekleşti.

ÖĞ-DER Bölge Toplantısı Samsun’da Yapıldı

Toplantıya genel merkezi temsilen gelen  H. Hüseyin ŞAHİN  başkanlık yaptı. Samsun’da şube başkanlığına yeni seçilen  Yusuf Ziya GÜRLER’e ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek toplantıya başladı.  Toplantıya ayrıca Bölge Başkanı Mehmet KURT,  diğer  şube başkanları da hazır bulundular. 

 

Toplantıda açılış konuşması yapan Samsun Şube Başkanı Yusuf Ziya GÜRLER: "Eğitim anlayışımızın temelini doğruluk, iyilik, insanlara fayda ve adalet oluşturmalıdır. Bu kavramların öğretilmesi çok önemlidir. Allah’tan korkan, Allah rızası için iş yapan nesiller yetiştirilmesi, bu anlayışın hakim olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

 Samsun Şube Başkanı Yusuf Ziya GÜRLER’in selamlama konuşması ile başlayan toplantı, Genel Merkez Teşkilat Komisyonu Başkan Yardımcısı H. Hüseyin ŞAHİN’in yaptığı basın açıklaması ile devam etti. ŞAHİN, Öğ-Der Genel Başkanı Hamdi SÜRÜCÜ’nün mektubunu okudu, ayrıca konuşmasında kardeşlik vurgusu  yaptı.

 

Toplantının basına kapalı kısmında ise şubelerin faaliyetlerinin değerlendirildiği rapor müzakereleri kısmına geçildi. Şube başkanları kendi şubelerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Toplantıda eğitim sorunları, derneğin yakın ve uzak hedefleri konuşuldu, faaliyetler ve hedefler istişaresi yapıldı. Rapor müzakereleri tamamlandıktan sonra topluca yenilen öğle yemeğinden sonra toplantı sona erdi. 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN