Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 28-01-2023 11:24   Güncelleme : 28-01-2023 11:24

Okumak Lazım

Şu günlerde İslam Dinine Fobinin arttığı, İslam düşmanlarının her fırsatta yüce dinimize saldırıp kutsallarımıza hakaret ettiği zor günler geçiriyoruz.

Okumak Lazım

Müslümanların kardeş olduklarını idrak ederek birlik olmaları gerekirken, bir birlerine günden güne reddiyeler yayınlayıp, galebe çalıyorlar. Müslümanlar bir birine düşmüş, birlik olmaz iken kefere her mecradan saldırıyor. Bu zor günlerde insanların aydınlanması ve bilgiye ulaşması için yazarlarımızdan Ahmet Sağlam hocanın yeni esri ‘Sahabenin Peygamber Efendimize Sadakati’ kitabı çıktı.

 

Sahabelerin hayatları ders mahiyetindedir. Onların, Hz. Peygamber’e duydukları sevgi, sadakat ve teslimiyet çok büyüktür. Sahabenin Peygamber Efendimize Sadakatinde, sahabelerin söz ve fiillerinde, tüm insanlık için bir rehber ve bir örnek olan Hz. Peygamber sevgisini nasıl hissettikleri ve yaşadıkları anlatılmıştır. Sahabeler, Allah ve O’nun elçisi Hz. Peygamber (s.a.v.)’i sevmenin, imanın bir göstergesi olduğunu kabul etmişler ve her işlerinde O’nu örnek almışlardır.’ Konularını eserinde yazmıştır.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN