Eğitim
Giriş Tarihi : 27-09-2021 12:56   Güncelleme : 27-09-2021 12:56

OMÜ İLEF’Lİ Öğrenci Ve Mezunların Kurduğu Sinema Ve Medya Derneğinden Tanışma Ziyareti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi (İLEF) öğrenci ve mezunlarının kurduğu Sinema ve Medya Derneği Başkanı Tugay Başsan ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’la bir araya geldi.

OMÜ İLEF’Lİ Öğrenci Ve Mezunların Kurduğu Sinema Ve Medya Derneğinden Tanışma Ziyareti

Rektörlük makamındaki ziyarette Dernek Başkanı Tugay Başsan, Samsun’da sinema alanında gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında Rektör Ünal’a bilgi verdi.

 

Başkan Başsan, İLEF öğrenci ve mezunlarının, OMÜ Üst Yönetimiyle iletişimi canlı tutmak istediğini belirterek Rektör Ünal ve ekibinin manevi desteğinin kendileri için büyük motivasyon kaynağı olacağını dile getirdi.

 

Nazik ziyaretleri ve paylaşımları için konuklarına teşekkür eden Rektör Ünal da Türkiye’nin geleceğe umutla yürüyebilmesi açısından yetişmiş gençliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak öğrenci ve mezunlardan gelen öneri ve projelere her zaman açık olduklarını ve ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

 

Rektör Ünal, İLEF öğrencileri ve mezunlarının Dernek altında bir araya gelmelerinin proje üretimine büyük katkı sağlayacağına işaret ederek konuklarına muvaffakiyet diledi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN