Ekonomi
Giriş Tarihi : 13-06-2017 08:28   Güncelleme : 13-06-2017 08:28

orta karadeniz kalkınma ajansı 16 memur alımı başvuruları başladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 22 Mayıs 2017 tarihinde 16 personel istihdam ilanını yayınladı. Başvurular ise 12 Haziran 2017 tarihinde başladı. 16 personel alımı için son başvuru tarihi 23 Haziran 2017 olarak belirtildi. İşte başvurmak için gerekenler...

orta karadeniz kalkınma ajansı 16 memur alımı başvuruları başladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 12 Uzman Personel, 3 Destek Personeli ve 1 İç Denetçi istihdam edecektir.

Başvurular, 23 Haziran 2017 Cuma günü saat 18.00’a kadar Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı adresine elden teslim edilmesi veya bu tarihe kadar belirtilen adrese ulaşmak kaydıyla posta veya kargo yolu ile gönderilmesi gerekmektedir.

Ajansa yapılan başvurular, genel sekreterlik tarafından değerlendirildikten sonra yarışma sınavına katılabilecek adayların isimleri ile sınava ilişkin tarih ve yer bilgileri 5 Temmuz 2017 tarihinden itibaren Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilecektir.

Başvuruda aranan genel şartlar, TC vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için tercihen askerlik görevini yapmış olmak ya da muaf olduğunu veya en az bir yıl erteletmiş olduğunu belgelemek, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak olarak açıklanmıştır.

Destek personeli alımı için; 4 yıllık fakültelerin herhangi bir bölümünden ya da denkliği Yüksek Öğretim Kurumunca kabul edilmiş yurt içi veya dışındaki Yüksek Öğretim Kurumlarının birinden lisans düzeyinde mezun olmak, KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

İç denetçi alımı için; Üniversitelerin hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge plânlama ile mühendislik dallarından mezun olmak, kamuda denetim elemanı olarak en az 10 yıl çalışmış olmak, YDS veya KPDS’den en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Uzman Personel alımı için; Ajansta kılavuzda belirtilen alanlarda istihdam edilmek üzere toplam 12 Uzman Personel alımı yapılacaktır. Uzman Personel istihdam edilmesi planlanan alanlar ve bu alanlara ilişkin tercih nedenleri kılavuzda detaylı olarak belirtilmiştir.

KPSS şartı aranmaksınız iş tecrübesi ile başvuracak adaylarda aranan şartlar; başvuru tarihi itibariyle 50 yaşını doldurmamış olmak, YDS veya Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nda İngilizce dilinde en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 16 memur alımı kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

İşilanlarıkariyer

 

adminadmin