Genel
Giriş Tarihi : 06-07-2021 10:45   Güncelleme : 06-07-2021 10:45

Özel Baskı ve Kılıflı Kuran-ı Kerim Çeşitleri Minber'de!

İslamiyet’in kutsal kitabı olarak kabul edilen ve tüm dünyadaki Müslümanlar için en önemli kutsal kitap olan Kur’an-ı Kerim, okuyanlar için başka yerlerden edinilmesi imkansız olan pek çok fazilet barındırıyor.

Özel Baskı ve Kılıflı Kuran-ı Kerim Çeşitleri Minber'de!

İslamiyet’in kutsal kitabı olarak kabul edilen ve tüm dünyadaki Müslümanlar için en önemli kutsal kitap olan Kur’an-ı Kerim, okuyanlar için başka yerlerden edinilmesi imkansız olan pek çok fazilet barındırıyor. Kuran okumanın ve Kuran dinlemenin faydaları, Müslümanlar tarafından biliniyor. Bu sebeple dünyanın her yerinde olduğu gibi Avrupa ülkelerindeki Türkçe konuşan Müslümanlar da evlerinde mutlaka Kur’an-ı Kerim ve Kur’an-ı Kerim meali bulunduruyor. Avrupa’nın en büyük İslami ürün pazarı Minber, geniş İslami ürün koleksiyonunda Avrupa ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan Müslümanlar için birbirinden kaliteli ve kullanışlı Kur’an-ı Kerim çeşitlerinin yanı sıra  başta Kur’an-ı Kerim Türkçe meali olmak üzere Kur’an-ı Kerim meali çeşitlerine de yer veriyor.

 

Özel Ciltli ve Kadife Kaplı Kur’an-ı Kerim Çeşitleri

Avrupa ülkelerinde yaşayan tüm Müslümanların İslami ürünlere erişimini kolay ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan Minber, her biri birbirinden şık ve kaliteli Kur’an-ı Kerim çeşitlerini de geniş İslami ürün koleksiyonunda sergiliyor. Özel günlerde ve mevlitlerde sevdiklerimize dağıtmak için en ideal hediyelerden bir tanesi olan özel tasarım kadife kaplı Kur’an-ı Kerim çeşitleri, Minber’in yüksek güvenlik standartlarına sahip online mağazası sayesinde kolaylıkla satın alınabiliyor. Maneviyatı en yüksek hediyeler arasında yer alan Kur’an-ı Kerim, altın ve gümüş kaplı seçeneklerinin yanı sıra ahşap kutu içerisindeki şık alternatifleri ile de göz dolduruyor. Kişiye özel hediyelik olarak tercih edilen bu Kur’an-ı Kerim çeşitlerinin yanı sıra Diyanet Kur’an-ı Kerim baskısı ve ekonomik boylardaki çeşitleri de Minber’in en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor.

 

Farklı Dillerde Kur’an-ı Kerim Meali Seçenekleri

Kuran okumanın fazileti, elbette onu kendi dilinde okumaktan geçiyor ancak bir Müslüman için Kur’an-ı Kerim’i anlamak da en az onu okumak kadar önemli. Kuran mealini okumak, aslını okumanın yerini tutmasa da kişiye pek çok fayda sağlıyor. Avrupa’nın İslami ürün pazarı Minber tarafından farklı dillerde satışa sunulan Kur’an-ı Kerim meali çeşitleri, Avrupa’da yaşayan Müslümanlar için büyük bir avantaj sunuyor. En çok okunan Türkçe Kur’an-ı Kerim mealinin yanı sıra Arapça, Almanca, Rusça ve Fransızca gibi farklı dillerdeki Kuran meali çeşitleri de, Avrupa’da yaşayan ve farklı diller konuşan Müslümanların beğenisine sunuluyor.

 

Ekonomik Kur’an-ı Kerim Çeşitleri ve Kuran Öğrenmek İsteyenler İçin Ürünler

Kuran okumanın faziletlerinin farkında olan ve bu sebeple Kuran öğrenmek isteyen Müslümanlar için pek çok ürün de Minber’in geniş ürün yelpazesinde yer buluyor. Kuran öğrenmeyi kolaylaştıran Tecvidli Kur’an-ı Kerim çeşitleri ve Türkçe okunuşlu Kur’an-ı Kerim seçeneklerinin yanı sıra son yıllarda popüler olan Kuran okuyan kalem çeşitleri de Minber’in en çok tercih edilen ürünlerinden bir tanesi. Farklı boylardaki ekonomik Kur’an-ı Kerim çeşitleri ve kolay taşınabilir Kur’an-ı Kerim kalemi modelleri, Minber aracılığı ile Avrupa’daki Müslümanlara güvenle ulaştırılıyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN