Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 02-05-2017 13:03   Güncelleme : 02-05-2017 13:03

Panik yok!

Panik yok, paniklersek kaybeden biz olabiliriz.

Panik yok!

İkili averajda rakiplerimizden Urfa hariç hepsinin gerisinde olsak da, Eskişehir’den puan alamadan dönsek bile, yine de hem 3 puan öndeyiz hem de içerdeki iki maçımızı kazanabilecek durumdayız.

İlginç maçlar oynanıyor bitti dediğimiz takımlar hoca değişikliğiyle bize yeniden nefeslerini hissettirmeye başladılar.

Çok dikkatli ve sabırlı olmalıyız, oynadığımız maçı kaybediyor olsak da önümüzdeki maçı düşünüp gereksiz kart görmememiz gerekiyor.

Giresunspor bizim tekrar kenetlenip diriliş maçımız olmalı.

Herşeye rağmen Bandırma maçına avantajımızı koruyarak çıkmak zorundayız.

Aslında Tecrübeli bir takım olsak da bu aralar bunu pek beceremedik.

Süper Ligden düştüğümüz sezon son maçta yenildik, finaller kaybettik, sıkıntılı süreçleri iyi götüremiyoruz onun için işi son maça bırakmamak gerekir.

Takımın ahengi bozuldu ve bu sonuçlar yaşandı ama artık yönetim hoca ve topçularla bir toplantı yapıp bu işe bir el koyması gerekir.

Herkes sezon sonuna kadar bu kulübün sözleşmeli oyuncusu ona göre hareket etmeli ben sezon sonu ayrılacağım diye kimse işi gevşetmemeli.

Ümraniye maçını alabilmeyi çok istemiştim hem kendi durumumuzun rahatlaması bakımından hem de Erkan Sözeri’nin sezonun ilk maçındaki yaptığı çirkinliğe cevap olur diye, ama olmadı.

Maçı alabilirdik de ama o Vedat’ın pozisyonuna devam kararı veren hakemin gerekçesini merak ediyorum bu pozisyona nasıl devam denir.

Bizim yabancı oyuncularımız kalite olarak pek birşey gösteremediler belki ilk sezonları, belki geldikleri ligin bizim lig seviyesin de olamayışından ama olmadı Kone’nin dışında ki yabancılardan “kaleci hariç” bir katkı alamadık, Oysa bu ligi oynayabilecek oyuncular almalıydık.

Canberk’e sezonun ilk yarısı ben de çok kızdım ama bunu uzatmamak gerekir Canberk Aydın da, Halil İbrahim Pekşen de, Lumu’dan daha faydalı olabilirlerdi ama doğru dürüst süre alamadıkları için onlarda kendilerini gösteremediler.

Eskişehir maçı çok zor bir maç olacak ama alabilirsek puan ya da puanlarla dönmeye çalışmak lazım.

Olmadı Giresun maçı düşünülerek olası cezalı durumuna düşmemek için oyuncular uyarılmalı.

Bizim için işkence gibi geçen bir sezonun sonuna geliyoruz, umarız üzüntümüz devam etmez.

Adnan ÖZ

adminadmin