Genel
Giriş Tarihi : 24-05-2021 15:41   Güncelleme : 24-05-2021 15:41

Ramazan'da Online Baklava Siparişi Nereden Verilir?

Ramazan ayında iftar saatinde ve bayramda sipariş verebileceğiniz güvenilir ve kaliteli bir baklavacı mı arıyorsunuz?

Ramazan'da Online Baklava Siparişi Nereden Verilir?

Lezzet ve hizmet kalitesi ile fark yaratan, müşterilerinin hem lezzeti hem hizmeti ile yüzünü güldüren Pürtat Baklava’yı gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz! Güvenilir ödeme seçenekleri, makul fiyatlar, hızlı ve hem Türkiye hem de yurtdışına teslimat seçenekleri ile pürtat baklava bir tık uzağınızda!

Ramazan Ayının Bereketi: Baklava Lezzeti

Ramazan ayı, biz Müslümanları birbirine bağlayan, birlikteliği ve kardeşliği vurgulayan kutsal bir aydır. Ramazan ayının bu birleştirici ve barışçıl yanı iftar sofralarımız ile sevdiklerimizle bir araya gelmemizi sağlamaktadır. İftar sofralarınızı donatacak, iftar lezzetini ikiye katlayacak, sizi yormadan, bekletmeden adresinize en kısa sürede teslim edilecek baklavalar ile Ramazan ayının bereketinden siz de faydalanabilirsiniz!

İçinizi Serinletecek Baklava Çeşitleri

Ramazan’ın sıcaklığın arttığı bu aylara denk gelmesi oruç tutan pek çok kişinin iftarda serin ve hafif tatlıları tercih etmesini sağlar. Bu nedenle de baklava ise şerbetli bir tatlı olduğundan yaz aylarında çok sık tercih edilmezdi. Ancak soğuk baklava ile sıcak aylarda baklavanın ağır gelmesi durumu tamamen ortadan kalktı! Sütlü, çikolatalı, fıstıklı/fındıklı çeşitleri ile hem sütlü hem de şerbetli tatlının en lezzetli yönlerini alan soğuk baklavayı mutlaka denemelisiniz!

Neden Pürtat Baklava’yı Tercih Etmelisiniz?

Online olarak baklava sipariş edebileceğiniz pek çok farklı platform varken neden Pürtat Baklava’yı tercih etmeniz gerektiğini sorguluyor olabilirsiniz. Gelin birlikte, Pürtat Baklava’yı bu kadar vazgeçilmez yapan özelliklerin üzerinde duralım:

  • Hızlı teslimat
  • Taze ve eşsiz lezzet
  • Hem Türkiye hem yurtdışına teslimat
  • Bol malzemeli baklava çeşitleri
  • Yöresinden getirilen doğal ürünlerle Gaziantep mutfağı esintileri
  • Müşteri memnuniyetini merkeze alan sistem
  • Ekonomik ve bütçe dostu baklava fiyatları
  • Ucuz ve karşılanabilir kurye ve kargo ücretleri

Siz de Pürtat Baklava ile bu avantajlara sahip olan bir hizmetten yararlanabilirsiniz. Her bir dilimde sizi mest edecek, günlük olarak hazırlanan birbirinden lezzetli ürünler ile Ramazan sofranızı şenlendirmenin en kısa yolu Pürtat Baklava’yı bir kez denemek için; https://www.purtatbaklava.com/soguk-baklava-istanbula-ozel ziyaret edebilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN