Teknoloji
Giriş Tarihi : 05-09-2014 16:54   Güncelleme : 05-09-2014 16:54

Robin Williams World of Warcraft'ta göründü

Ünlü aktör Robin Williams’ın, çok sevdiği bilgisayar oyunu World of Warcraft’te bir karakter olarak ortaya çıkması için yapılan çağrılar nihayet gerçek oldu.Oyunun büyük bir hayranı olan Robin Williams’ın ölümü ardından, World of Warcraft oyuncuları change.org’da b ir kampanya başlatmış, Williams’ın oyunda bir karakter olarak yer almasını istemişlerdi. Oyunu geliştiren Blizzard firması, daha kampanya bitmeden bu karakter üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuştu.Frpnet.net sitesinin haberine göre Wowhead okurlarından biri, World of Warcraft’ın yeni çıkacak ek paketi Warlords of Draenor‘un beta sürümünü oynarken, Williams ile karşılaştı. Williams, daha önce de belirtildiği gibi Aladdin’in cinine gönderme yapan mavi bir cin olarak tasarlandı. Zira Robin Williams, Aladdin filminde Cin’i seslendirmişti.Williams'ı Talador yakınlarındaki bir adada bulduğunu söyleyen oyuncu, “Adadaki ‘Ever-Burning Lamp‘i okşadığınızda içerisinden bir cin çıkıyor. Lambadan çıkan cin, ‘INFINITE COSMIC POWER’ (Sonsuz Kozmik Güç) diyor ve daha sonra ‘itty bitty living space’ (ufacık tefecik yaşam alanı) deyip ortadan kayboluyor” dedi.Williams karakterinin söylediği bu sözler , yine Aladdin filmindeki Cin’e gönderme yapıyor. 

Robin Williams World of Warcraft'ta göründü

Ünlü aktör Robin Williams’ın, çok sevdiği bilgisayar oyunu World of Warcraft’te bir karakter olarak ortaya çıkması için yapılan çağrılar nihayet gerçek oldu.

Oyunun büyük bir hayranı olan Robin Williams’ın ölümü ardından, World of Warcraft oyuncuları change.org’da b ir kampanya başlatmış, Williams’ın oyunda bir karakter olarak yer almasını istemişlerdi. Oyunu geliştiren Blizzard firması, daha kampanya bitmeden bu karakter üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuştu.

Frpnet.net sitesinin haberine göre Wowhead okurlarından biri, World of Warcraft’ın yeni çıkacak ek paketi Warlords of Draenor‘un beta sürümünü oynarken, Williams ile karşılaştı.

Williams, daha önce de belirtildiği gibi Aladdin’in cinine gönderme yapan mavi bir cin olarak tasarlandı. Zira Robin Williams, Aladdin filminde Cin’i seslendirmişti.

Williams'ı Talador yakınlarındaki bir adada bulduğunu söyleyen oyuncu, “Adadaki ‘Ever-Burning Lamp‘i okşadığınızda içerisinden bir cin çıkıyor. Lambadan çıkan cin, ‘INFINITE COSMIC POWER’ (Sonsuz Kozmik Güç) diyor ve daha sonra ‘itty bitty living space’ (ufacık tefecik yaşam alanı) deyip ortadan kayboluyor” dedi.

Williams karakterinin söylediği bu sözler , yine Aladdin filmindeki Cin’e gönderme yapıyor.

 

adminadmin