Güncel
Giriş Tarihi : 30-04-2015 19:57   Güncelleme : 30-04-2015 19:57

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Demirkıran, İHA’yı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Edirne Milletvekili Adayı Ali Demirkıran, İhlas Haber Ajansı Edirne Bürosu’nu ziyaret etti

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Demirkıran, İHA’yı Ziyaret Etti
Saadet Partisi Edirne Milletvekili Adayı Ali Demirkıran, İhlas Haber Ajansı Edirne Bürosu’nu ziyaret etti. Demirkıran, "Saadet Partisi olarak ülkemizde adaletin temin edilmesini hedefliyoruz" dedi.
Saadet Partisi Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Demirkıran ve beraberindeki partililer, İhlas Haber Ajansı Edirne bürosuna gelerek, İl Temsilcisi Koray Ustabaşı’yı ziyaret etti. 7 Haziran Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Demirkıran, 7 Haziran Genel Seçimleri’nin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu söyledi.
Saadet Partisi olarak ülkede adaletin temin edilmesini hedeflediklerine değinen Demirkıran, şunları kaydetti:
"Adalet hakikaten mülkün temeli ve adil bir yönetim ile insanların devlete olan bağlılığını arttıracaktır. Biz buna samimiyetle inanıyoruz. Özellikle işe almalarda ve ihalelerde yaşanan haksız, hukuksuz uygulamaların mutlaka önüne geçilmesi gerektiğine inanıyoruz. İnşallah ‘milli ittifak’ çalışmalarımızda bu yönde en önemli vurgumuz bu konuya olacaktır. İnsanların hakkını aldığı, herkesin huzur içerinde olduğu bir ülke olmayı hedefliyoruz. Ayrıca kaynakların israf edilmesi konusu ülkenin en önemli açıklarından birisidir. Sayın başbakan yardımcısı ‘İsraf etmesek vergi almaya gerek kalmaz’ demek suretiyle aslında hükümetin bir israf hükümeti olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Devletin bir kuruşunun dahi yerli yerinde kullanılması konusunda milli görüş ve Saadet Partisi olarak elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Edirne’nin de içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi, yeni iş sahalarının açılabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Edirne bir turizm kenti, bir tarih kenti, Edirne’mizi mutlaka sahipli bir şehir haline getirmek istiyoruz. Birkaç münferit iyi niyetli yapılan çalışmaların dışında birçok sahada kentin sahipsiz olduğunu açıkça görüyoruz. İstanbul gibi bir kente yakın olmak Edirne için bir şanstır, bundan istifade etmeye çalışacağız."
adminadmin