Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-10-2017 10:51   Güncelleme : 23-10-2017 10:51

​Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu: Kurtuluş saadet partisi’ndedir!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu Saadet Partisi İl Divan Kurulu toplantısında Refah Partisi’nden bugüne davayı terk edenlere sitem dolu sözlerler eleştiride bulundu.

​Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu: Kurtuluş saadet partisi’ndedir!

Armutçu, “1öncelikle dava adamı diye adam ettiklerimizin; ganimet ve unvan seline kapılıp bölüp bölüp gittikleri dönemlerde o sellere kapılmayıp set olmaya çalışan, adamlıkların ve adanmışlıkların merkezinde bir santim kopmayan ahiret alemine ‘adamdı’ diye şahitlik ederek gönderdiğimiz LÜTFİ KİBİROĞLU’nu rahmetle anıyorum. El Fâtiha… Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Derecesi âli olsun.” Diyerek şöyle devam etti;

Ve yine belki fikrî bağlamda çok da ortak noktalarımız olmayan lâkin Türk siyasetinde renkli bir kişiliği olan CHP eski genel başkanı ve şimdilerde Antalya millet vekilliği devam eden sayın Deniz BAYKAL’a buradan geçmiş olsun diyor Allah’tan acil şifalar diliyorum.

İFLASTAN SON VİRAJDAN DÖNÜLDÜ

Dış politika’da siyaset atarlı, içerde ise kutuplaşma tüm hızıyla devam etmektedir. Ekonomi’de ise iktidarın uyguladığı dışa bağımlı, fâiz ve sıcak para destekli tüketim ekonomisi, maalesef fabrikalardan sonra tarım arazilerinin de satışının başlaması ile ekonomi’de iflâs yolunda son virajda frensiz dönülmüş durumdadır.

Başarısızlıklarını birinci ağızdan “ihanet” olarak açıkladıkları 16 yıllık çöküş serüvenini ‘kahramanlık’(!) nidâsıyla söylerken bile, bunun sorumlusunun kendileri olduğunu bilip, Belediye başkanlarını da günah keçisi yaparak istifa’ya zorlaması,

bence… “16 yıl yetmez bir 16 yıl daha sırtına basıp yükseleceğim kirlenmemiş adamlara ihtiyacım var” demek istiyor. Allah, kimsenin günahına bizleri ortak etmesin.

Yine bu günlerde içerdeki, dışardaki ve ekonomideki hezimetleri örtpas edebilmek için yeni bir algı operasyonu yapılmakta.

Sözde, Irak ve Suriye çıkmazında, dün Çözüm sürecinde kol kola omuz omuza çalıştıkları Barzani’nin referandum hikayesinde ‘sert çıkışlar’(!) yapıp, Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri’nin kendi yörüngesine geçtiğini anlatmaya çalışıyorlar ve “Barzani’nin güvendiği dağlara kar yağdı” diyorlar…

Ben de diyorum ki; 19 yıldan beri 38 bin kişinin katili olan Apo’yu hâlâ İmralı’da neden besletiyorlarsa, işte aynı sebepten Barzani’yi de sana yedirtmez besletirler!

Siyonizm; dağdaki kar’a göre değil, akacak Müslüman kanından kazanacağı kâr’a göre hareket eder. Bu bilinsin yeter.

Kurtuluş, 40 yıldır halkını ALDATMAYAN ve ALDATILMAYAN MİLLÎ GÖRÜŞ SAADET PARTİSİ’ndedir.

adminadmin