Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-05-2021 10:08   Güncelleme : 25-05-2021 10:08

Salıpazarı Gül Bahçesi Oldu!

Salıpazarı Belediyesi, ilçeyi daha yeşil bir şehir haline getirmek için kaldırımlar, okullar ve şehir içi refüjler başta olmak üzere kentin birçok yerine uyguladığı ağaç ve çiçek dikim çalışmalarına devam ediyor.

Salıpazarı Gül Bahçesi Oldu!

Yapılan peyzaj çalışmalarında ortaya çıkan görüntüler vatandaşların büyük beğenisini topladı. Salıpazarı adete küçük Isparta’ya döndü.

 

İlçemizi estetik bir görünüme kavuşturmak için çalışıyoruz diyen Belediye Başkanı Halil Akgül, “Salıpazarı’nı havası, suyu, ulaşım olanakları, tarihi ve doğal yaşam alanları ile turizm şehri yapacağız. İlçemizi yeşil alanlarıyla örnek bir kent haline getirmek, estetik bir görünüme kavuşturmak için kaldırımlar, okullar ve şehir içi refüjler başta olmak üzere gül, fidan ve çiçek diktik. Yaz ayalarının da gelmesiyle çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Salıpazarı Belediyesi Park ve Bahçelerden Sorumlu Mustafa Erdoğan “Kendi seramızda yetiştirdiğimiz çiçek, fidan ve güllerle birçok noktada peyzaj çalışması yaptık. 50 bin olan hedefimizde 30 bine ulaştık. Her gül, her çiçek benim evladım gibi. Onlara gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN