Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-02-2021 07:15   Güncelleme : 19-02-2021 07:15

Samsun Büyükşehir Belediyesinden Yakacak Yardımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımında bulundu. Ocak ayında başlayan çalışma kapsamında tonlarca kömür adreslerine teslim edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinden Yakacak Yardımı

Hizmetlerinde sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. Belediyenin çözüm merkezine yapılan yakacak müracaatlarıyla harekete geçen Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, bir çalışma başlattı. Uzman personellerin gerçekleştirdiği sosyal inceleme neticesinde kömürler, ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine teslim edildi.


17 ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin tamamına ulaşmayı hedefleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu yılın ilk 2 ayında 750 aileye kömür yardımı gerçekleştirdi. Gelen talepleri inceleyen ve ihtiyaç durumlarını sahada tespit eden ekipler, gerçekten yakacak yardımına ihtiyacı olan ailelere kömürleri titizlikle götürüyor. Ekiplerin tespitleri neticesinde gıda ve diğer yardımlarda da büyükşehir belediyesi hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN