Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-08-2016 10:30   Güncelleme : 09-08-2016 12:23

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin İş Makinaları Gökdelen kule’lerin inşaatında çalışıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesine ait iş makinaları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır Tarafından Gökdelen Kule inşaatında çalıştırılıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin İş Makinaları Gökdelen kule’lerin inşaatında çalışıyor!

Servet Keskinsoy’un eşi ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır’ın oğlunun ortak olduğu Gökdelen Kule İnşaatının havuz ve otopark tesviye çalışmalarında Samsun Büyükşehir Belediyesi iş makinalarının ne işi var?

Yaklaşık 3 – 4 ay öncesini gösteren bu resimlerde, Samsun Büyükşehir Belediyesi iş makinaları Gökdelen Kulelerin havuz ve otopark inşaatında çalışan belediyenin iş makinaları görülüyor.

Otopark ve havuz, bugün bitmiş durumda.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır’ın belediyenin iş makinalarının Gökdelen Kule inşaatında ne işi olduğunu açıklayabilecek mi?

BU KULELER YUSUF ZİYA YILMAZ’IN BAŞINI YAKACAK!

Müteahhitliğini Paralel Yapı’ya yakınlığıyla tanınan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkan Yardımcısı Servet Keskinsoy ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır’ın oğlunun yaptığı Samsun Gökdelen Kule Konutları Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ı zor durumda bırakacağa benziyor.

Samsun Büyükşehir Belediye eski Genel Sekreteri merhum Kenan Şara döneminde özel imar uygulamasıyla ruhsat izni verildiği iddia edilen Gökdelen Kule’nin ortaklarının arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kurmaylarının yer alması Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden Paralel Yapı’ya ekonomik kaynak aktarılması şüphelerini beraberinde getiriyor.

Bilindiği gibi Gökdelen Kule’nin imar uygulaması Projenin ortakları arasında eski Genel Sekreter merhum Kenan Şara döneminde yapıldığı ve proje ve uygulama aşamasına Turan Çakır ve oğlunun dahil olduğu Samsun basınında çeşitli vesilelerle yer almıştı.

Haberlerde Proje ortakları arasında, eski Yeşilkent Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, eski ve yeni belediye başkanları ve eşleri, Servet Keskinoy’un eşi, Başkan Yardımcısı Sefer Arlı ve Akın Özgün’ün yer aldığı merhum Kenan Şara’dan tevarüs eden hisselerin yarısının ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır ve oğluna ait olduğu da belirtiliyordu. 

adminadmin