Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-07-2018 08:40   Güncelleme : 28-07-2018 08:40

Samsun Çarşı Mağazası Satmış Olduğu Kusurlu Ayakkabının Sorumluluğunu Üstlenmiyor!

Samsun Çarşı Mağazası Satmış Olduğu Kusurlu Ayakkabının Sorumluluğunu Üstlenmiyor!

Samsun Çarşı Mağazası, müşterisinin kusurlu ayakkabıyı geri vermesini önce kabul etmedi, sonra imalatçı firmaya geri gönderdi, geri gelen ayakkabı  için buldukları çözüm ise tam fıkralık….

Samsun Çarşı Mağazasından ayakkabı alan ismi bizde saklı bir şikâyetçi yaşadıklarını şu şekilde anlatıyor.

20.05.2018 fatura tarihli bir çift yazlık süet deri ayakkabı aldım

Bir kere giydim ve ayakkabının arkasında derinin içinden kıvrılma ve toplanma olduğunu fark ederek devamlı giyilirse yara oluşturacak şekilde rahatsız ettiği için ayakkabıyı Çarşı Mağazasına geri getirerek, ayakkabı reyonuna, ayakkabının topuk kısmında içten toplanma olduğunu ve ayağını rahatsız ettiğini belirterek şikayetimi dile getirdim.

Stand sorumlusu “topuğuna basmışsınızdır” diyerek 30 yıllık devlet memuruna ayakkabı giyme dersi vermeye kalkarak,’ Yapacak bir şeylerinin olmadığını, kullanım hatası olduğunu’ söyledi.

-Daha sonra mağazanın müşteri temsilcisine gitik. Müşteri temsilcisi firmaya göndermek üzere ayakkabıları aldı. Firma geri döndüğünde haber vereceklerini belirttiler.

-Yaklaşık iki ay geçti. Çarşı mağazasından aradılar. Firmanın ayakkabıda kusur bulmadığını, bu yüzden de geri alma veya değiştirme yapamayacaklarını söylediklerini belirttiler.

-Şikayetimde ısrar edince başka bir müşteri temsilcisi “merak etmeyin ben ilgilenirim, bazen firma incelemeden üstün körü cevap veriyor, ben arar hallederim, bana 1 hafta müsaade edin” dedi. 

MERAK ETMEYİN BİZ BURADA TAMİT ETTİRDİK

-Bir hafta sonra gittim. Mağaza temsilcisi;  “Firma kabul etmemişti ama, merak etmeyin biz burada tamircide ayakkabınızı yaptırdık” dediler.

-Bu nasıl olur? Hata yok diye geri almıyorsunuz, sonra da ayakkabınızı biz Samsunda ayakkabı tamircisine yaptırdık diyorsunuz, böyle bir rezalet olabilir mi” diye çıkışınca da

-“Beğenmiyorsanız tüketici hakem heyetine, onu da beğenmezseniz tüketici mahkemesine  gidersiniz, bizim yapacak başka bir şeyimiz yok. Paşa gönlünüz bilir” diyerek elimize ayakkabıları verdiler.

 

adminadmin