Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-08-2021 12:28   Güncelleme : 23-08-2021 12:59

Samsun gazi devlet hastanesi’nde utanç kuyruğu!

Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde eski Türkiye’nin Ekmek, tüp ve yağ kuyruklarını andıran muayene kuyruğu Samsun’un utanç fotoğrafı olarak sosyal medyada gündeme oturdu.

Samsun gazi devlet hastanesi’nde utanç kuyruğu!

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nin önünde sabah saat 06.00 civarında vatandaşların merkezi randevu sistemi ile randevu alamadıkları için randevusuz muayene olabilme umuduyla kuyruk oluşturmaya başladı.

MHRS’den randevu alamayan Samsunlu vatandaşlar, dünyanın küresel salgınla uğraştığı bu günlerde kuyruktaki sıkışıklık hastaları Covid 19 bulaşma tehlikesiyle baş başa bırakıyor.

Vatandaşlar Sosyal medyada yaptıkları yorumlarda şu görüşlere yer veriyor;

İşin en kötü tarafı bu durumdan ülke genelinde onlarca insan mustaripken, sorumlulardan konuya dair tek bir çözüm önerisi yok.

Bu sorunun başlıca sorumlusu Sağlık Bakanlığı görevini yapamamakla beraber, doktorların hedef olmasına sebep oluyor. Randevusuz muayeneye hasta alamayan doktorlar, halkın karşısına çıkan ilk yetkili olduğu için tepkili olan insanlar yaşadıkları sorunun acısını onlardan çıkartıyor.

Bir vatandaş olarak açıkça söylüyorum: sizin sorumsuzluğunuzun diyetini doktorlar ve sağlık çalışanları ödemek zorunda değil. Yönetemiyorsanız istifa edin!

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN