Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-02-2023 15:06   Güncelleme : 07-02-2023 15:06

Samsun Gençlik Merkezlerinde Deprem Bolgesi İçin Seferberlik

Meydana gelen felaketten dolayı Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, deprem bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yardım kampanyası başlattı. İlçe müdürlükleri, gençlik merkezleri ve spor salonlarına gelen yardımlar deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlanıyor

Samsun Gençlik Merkezlerinde Deprem Bolgesi İçin Seferberlik

10 KENT’TE HASAR MEYDANA GELDİ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 10 kentte hasara neden olan depremler sonrasında binalar çöktü, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Meydana gelen felaketten dolayı Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, deprem bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yardım kampanyası başlattı. Felaket bölgesine ulaştırılmak üzere ısıtıcı, battaniye, yorgan, mont, atkı, eldiven, bebek bezi gibi malzemeler toparlanmaya başlandı.

 

YARDIMLAR TOPLANMAYA BAŞLANDI

17 ilçede bulunan Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüklerimizin yanı sıra tüm Gençlik Merkezlerimiz ile tüm spor salonlarımıza vatandaşlarımız ulaştırmak istediklerini malzemeleri göndermeye başladılar. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için toplanan yardımlar, deprem bölgesine gönderilmek üzere hazır duruma getirilmeye başlandı. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için malzeme göndermek isteyenlerin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerimiz, Gençlik Merkezleri’miz ve spor salonlarımıza iletilebilecekleri ifade edildi.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN