Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-05-2023 16:37   Güncelleme : 29-05-2023 16:37

Samsun İçin Çalışmaya Başlayacağız

Ticaret Bakanı, Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turundaki başarısını kutlamak için Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlamalarda yaptığı konuşmada, Samsun'un rekor oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğini söyledi.

Samsun İçin Çalışmaya Başlayacağız

 

Samsun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıktığına işaret eden Muş, "Bugün kazanan sadece Cumhurbaşkanımız değil, Cumhur İttifakı değil, bize oy verenler değil, bugün Türkiye'deki 85 milyon vatandaşımızın tamamı kazandı. Artık sonuçlar netleşti. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Samsun için çalışmaya başlayacağız, Türkiye için çalışmaya başlayacağız. Türkiye'yi büyütmeye, zenginleştirmeye, refahını arttırmaya, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışmaya başlayacağız. Türkiye'yi, bölgenin yıldızı yapmak için çalışmaya başlayacağız. Türkiye'yi çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir ülke yapmak için çalışmaya başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Muş, Türkiye'nin yarın daha güçlü bir Türkiye'ye uyanacağını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bu seçimlerde millet, iradesini Büyük Türkiye'den yana koymuştur. Millet, iradesini istikrardan yana koymuştur. Millet, iradesini büyümeden, gelişmeden yana koymuştur. Bu ülkenin artık ne büyümesini ne de bölgenin lideri olmasının önüne kimse geçemeyecek. Artık Türkiye'yi enerji bağımlılığından da kurtaracağız. Artık Türkiye'yi kendi kendine yeten bir ülke haline getireceğiz. Artık Türkiye'ye rağmen bu coğrafyada bir şey olmayacağını herkes kabul edecek. Artık Türkiye'yi kuşatmak isteyenler, bundan sonra rahat uyku uyumayacak. Millet bugün bu sandıkta bize bu mesajı verdi, bize bu yetkiyi verdi. 85 milyon insanın 5 yıl sonraki refah seviyesi çok daha farklı olacak. 85 milyonun 5 sene sonra yaşadığı Türkiye bambaşka olacak. 85 milyonun 5 sene sonra gurur duyacağı Türkiye, bambaşka bir Türkiye olacak."

Recep YAZGANRecep YAZGAN