Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-02-2018 10:21   Güncelleme : 03-02-2018 10:21

Samsun için okuma vakti!

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Hareketi kapsamında okuma etkinliği hareketi başlatıyor.

Samsun için okuma vakti!

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çeşitli projelere imza atan Samsun Maarif Hareketi kapsamında Samsun'da kitap okuma seferberliği başlatılıyor.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü merkez ve ilçelerde uygulanacak olan "Samsun için okuma vakti" proje tanıtım afiş ve görselleri okullara gönderdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, proje hakkında yaptığı açıklamada "Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 1,5 yıldır ilimizde uyguladığımız "Oku, Anla, Yaşa" projesi ile çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak için bütün okullarımızda etkinlikler yapıyoruz. Şunu da biliyoruz ki biz okursak çocuklarımız okuyor. Ayrıca sadece çocuklarımız için değil kendimiz için de okumalıyız.

Bu düşünceden yola çıkarak her gün saat 20:00'da siz değerli anne babalarımızı çocuklarımızla beraber dijital medya araçlarını (televizyon, cep telefonu, bilgisayar vb.) kapatıp okumaya davet ediyoruz.

Samsun için kitap okuma saati etkinliğine göstereceğiniz destekten dolayı şimdiden sizlere teşekkür ediyorum" diye belirtti.

Projeyle ilgili ayrıntıların, yapılacak olan basını bilgilendirme toplantısıyla açıklanacağı bildirildi.

 

adminadmin