Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-07-2018 13:31   Güncelleme : 27-07-2018 13:31

Samsun İlkadım Belediyesi İLKEM’den KPSS kursu

Samsun İlkadım Belediyesi İLKEM’den KPSS kursu

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumlarından Yaşardoğu ilkem kursunda bir hizmet daha öğrencilerle buluştu.

İki yılda bir yapılan Kamu personeli seçme sınavına hazırlık kursu olan KPSS Lise ve Ön lisans öğrencileri için İLKEM Eğitim Kurumlarından Yaşardoğu ilkem kursunda hızlandırılmış KPSS kursu açıldı. Memur adayları için Yaşardoğu mahallesinde açılan bu kurs ile lise ve ön lisans öğrencileri sınava hazırlanacaklar. Başkan Tok, “Biz şunu biliyoruz eğitim alanında yapılan hizmet geleceğe yapılan hizmettir.” dedi.

BAŞKAN TOK’A ÖĞRNCİLERDEN TEŞEKKÜR

İlkadım Belediyesinin eğitim alanındaki hizmetlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirmek için Başkan Tok’u makamına ziyaret eden, İlkadım Eğitim Kurumları Koordinatörü İdris Yüce ve öğrencileri başkan Tok’a yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.

“MEMUR ADAYLARIMIZI KPSS KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ”

Memur adaylarına bir çağrıda bulunarak 2018 yılı lise ve ön lisans KPSS Sınavına girecek olan tüm öğrencilerimizi kursumuza bekliyoruz diyen Başkan Tok; “ İlkadım Belediyesi olarak belediyecilikte her alan da ilklere imza attık. Belediyemiz Türkiye de sosyal belediyecilikte olduğu gibi Eğitim alanında da bir ilke imza atarak Eğitimin her kademesinde hizmet verecek şekilde Kurslar açtı. Bu alandaki eğitimde ihtiyacı giderme noktasında önemli bir çalışma daha icra etti. İşte bunlardan biri de merkezden uzak mahallelerimize hizmet vermek için bu yıl ilk kez Yaşardoğu Mahallemiz dâhil 16 mahalleye hizmet veren Yaşardoğu ilkem Üniversite Hazırlık Kursu (YKS) ve Kamu personel seçme sınavına hazırlık kursu (KPSS) açtık. Bu bağlamda açmış olduğumuz kurslardan ötürü bizleri ziyarete teşekkür ziyaretinde bulunan İLKEM Eğitim Kurumlarındaki tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Tok, günün anlamına binaen hatıra fotoğrafı çektirdi.

adminadmin