Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-10-2020 09:21   Güncelleme : 21-10-2020 09:21

Samsun Sebze Ve Meyve Hali Derneği Başkanı Burhan Ekiz Güven Tazeledi

Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ekiz, derneğin Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi

Samsun Sebze Ve Meyve Hali Derneği Başkanı Burhan Ekiz Güven Tazeledi

2014 yılından itibaren Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Burhan Ekiz, gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da yeniden başkan seçildi.

 

KAÇAK SEBZE VE MEYVE EKONOMİYE ZARAR VERİYOR

Başkan Ekiz, Sebze ve Meyve Hali içerisindeki yaptıkları ticaretle tüketicinin sofrasına en ucuz fiyatlarla ürün sunmayı amaçladıklarını söyledi. Hal esnafı olarak kayıt dışı diye adlandırılan kaçak sebze ve meyvenin hem ülke ekonomisi açısından hem de ürünün güvenilirliği açısından sorun teşkil ettiğini dile getirdi.

 

SATIŞ KÜNYESİ

Başkan Ekiz, "Elimizde satışa sunulan ürünlere hal kayıt sistemi tarafından satış künyesi verilmektedir. Tüketici satış künyesi sorgulandığında ürünün nereden geldiği cinsi ve ne kadar ücret karşılığında alınıp satıldığını anlayabilmektedir. Bu da tüketici tarafından olumlu karşılanmaktadır dedi.

 

BAŞKAN DEMİR'E TEŞEKKÜR

Başkan Burhan Ekiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile hal esnafının uyum içerisinde çalıştıklarından belirterek,  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e hale verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

AZERBAYCAN'A DESTEK MESAJI

Aynı zamanda Samsun AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Burhan Ekiz Azerbaycan'a destek verdiklerini de belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'ın haklı davası için verdiği mücadele karşısında Türkiye'nin tüm imkanları ile dost ve kardeş Azerbaycan'ın yanında olmayı sürdüreceğini söylediğini hatırlattı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN